Ο "Σάλπι" βλέπει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τίτλο και όχι τη... Λέστερ

Στον αέρα του Sport24Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο πρώην διεθνής επιθετικός έκανε τις προβλέψεις του για τον φετινό πρωταθλητή, ενώ παράλληλα μίλησε για το δικό του μέλλον στο ποδόσφαιρο. Πώς σχολίασε τη βαριά ήττα της Ελλάδας με 4-1 από την Κροατία;..

Ο "Σάλπι" βλέπει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τίτλο και όχι τη... Λέστερ

Ο "χρυσός" σκόρερ που έστειλε την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μίλησε στην εκπομπή "Ανατροπή & Πέναλτι" στον Sport24Radio στους 103,3.

Όταν η συζήτηση πήγε στην εξαιρετική πορεία που διάγει ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα κι αν μπορεί να μετατραπεί σε... Λέστερ εκ Περιστερίου, ο "Σάλπι" φάνηκε απαισιόδοξος δίδοντας τη δική του πρόβλεψη σχετικά με τις δύο ομάδες που θεωρεί ότι μπορούν να κόψουν πρώτες το νήμα του πρωταθλητή, εκφράζοντας ξεκάθαρα την προσωπική του επιλογή: " Θα θέλαμε να δούμε ένα πρωτάθλημα με αλλαγές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να το μαντέψω αλλά θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έδινα ένα αβαντάζ ότι πρωταθλητής φέτος θα είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ και θα ήθελα προσωπικά να το πάρει ο ΠΑΟΚ..."

Σχετικά με το δικό του μέλλον στο ποδόσφαιρο που αρκετοί έχουν αναρωτηθεί ποιο θα είναι αυτό, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι πως δεν προτίθεται να κάτσει σε... ηλεκτρικές καρέκλες, όπως είναι αυτή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, αντιθέτως θα ήταν θετικός να ασχοληθεί με ακαδημίες: " Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά, θα ήταν ιδανικό. Δεν μπορώ να γίνω μάντης, μακάρι να προκύψει κάτι. Θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει να γίνω προπονητής, σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Τις ακαδημίες θα τις έβλεπα σίγουρα θετικά και γενικά θα μου άρεσε να είμαι γύρω από το ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Για τεχνικός διευθυντής είναι ηλεκτρική η καρέκλα, όπως και του προπονητή, οπότε αποφεύγω τις ψηλές θέσεις."

Αναφορικά με την Εθνική μας ομάδα και τον Μίκαελ Σκίμπε, ο "Σάλπι" δικαιώνει τον Γερμανό, γιατί σε σύγκριση με αυτό που παρέλαβε έκανε καλή δουλειά με θετικό πρόσημο. Παράλληλα, ο 36χρονος για τον επαναληπτικό με τους Κροάτες είπε: "Βλέποντας τι έγινε προηγουμένως, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να βάλεις, αλλά ας περιμένουμε και την Κυριακή το βράδυ το παιχνίδι. Εγώ τρέφω μια ελπίδα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα με τις αποτυχίες. Και στο παρελθόν η εθνική πέρασε δύσκολα και στάθηκε όρθια. Ας συζητήσουμε από την Κυριακή και μετά…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK