Οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup!

Το πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν του Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 31/10 και 1/11 με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις Renti Soccer Club. Δυο συναρπαστικά σαββατοκύριακα με πολλή μπάλα και έντονο συναγωνισμό για τις 242 ομάδες και τους 1.700 έφηβους που συμμμετείχαν στο τουρνουά.

Οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup!

Η κορύφωση ήρθε την Κυριακή 1/11, όταν έγιναν οι πρώτοι τελικοί της χρονιάς, στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Δυο απ' αυτούς κρίθηκαν στα πέναλτι, δείγμα της απόλυτης ισορροπίας που υπήρχε ανάμεσα στους φιναλίστ του Coca-Cola Cup.

Μαζί με τα κανάλια Novasports

Το να παίζει κανείς στο Coca-Cola Cup είναι μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, με αποτέλεσμα να θες να την ζήσεις ξανά και ξανά. Και τα κανάλια Νοvasports που παίζουν μπάλα στο φετινό Coca-Cola Cup, επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές με τη συνέντευξη του αρχηγού των Warriors 2. Της ομάδας από την κατηγορία 17-19 ετών, η οποία αγωνίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία της και τις δυο προηγούμενες σεζόν. Για την περσινή επιτυχία τους, που τους έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο προπονητικό κέντρο και το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης Santiago Bernabeu και να ζήσουν μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, μίλησαν στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup!

Από κάθε ηλικιακή κατηγορία, οι τέσσερις πρώτες ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της περιφέρειας Αττικής, που θα γίνουν αργότερα, μέσα στο 2016.

Αναλυτικά προκρίθηκαν:

Κατηγορία 13-14 ετών: Ρεάλ Φιλαδέλφειας, Υμηττιώτες, Barcelona Ρέντη, Champion Team

Κατηγορία 15-16 ετών: Κανονιέρηδες, Freestylers, Τερψιθέα FC, Κανονιέρηδες FC

Κατηγορία 17-19 ετών: Warriors 2, Warriors, Peristeri FC, Τουλίμιτς

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος στους τελικούς κάθε τουρνουά, η adidas που υποστηρίζει για μια ακόμη σεζόν το Coca-Cola Cup, βραβεύει τους καλύτερους κάθε κατηγορίας. Οι τρεις πρώτοι νικητές για φέτος ήταν:

* Ο Αντμίρ Ντερμίσι της Champion Team που διέπρεψε στην κατηγορία 13-14 ετών και πήρε το #Χ-15

* Ο Βαγγέλης Μουστής, αρχηγός των Freestylers και καλύτερος όλων στην κατηγορία 15-6 ετών, βραβεύτηκε με το #ACE15

* Και ο αρχηγός των Τουλίμιτς, Γκέτσι Αουρέλ, ξεχώρισε στην κατηγορία 17-19 ετών, παίρνοντας κι αυτός ένα ζευγάρι #X15

Η συνέχεια στην Πελοπόννησο

Το Coca-Cola Cup μεταφέρεται, πλέον, στην Πελοπόννησο. Πρώτοι σταθμοί στις 14 και 15 Νοεμβρίου, σε ταυτόχρονα τουρνουά, το Άργος (Football Center) και η Κόρινθος (Νέα Αθλούπολη). Ακολουθούν η Πάτρα (Rossoneri MFC, 21-22/11 και 28-29/11) και η Καλαμάτα ( Fairplay Καλαμάτας, 28-29/11).

Οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup!

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK