Οι τέσσερις κινήσεις της UEFA για ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ενημέρωσε με επιστολή της την UEFA για την κατάθεση του νομοσχεδίου Κοντονή και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προγραμματίζει τις επόμενες πρωτοβουλίες της.

Οι τέσσερις κινήσεις της UEFA για ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Aμεση ήταν η κινητοποίηση από την πλευρά της ΕΠΟ στην κατάθεση του νομοσχεδίου Κοντονή προς συζήτηση στη Βουλή, καθώς ενημερώθηκε η UEFA με σχετική επιστολή της ελληνικής ομοσπονδίας.

Το σίγουρο είναι ότι η ελληνική ομοσπονδία δεν πρόκειται να βιαστεί, διότι για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών καλείται να αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα.

Εντούτοις, δεν πρόκειται να μείνει και με σταυρωμένα χέρια, δεδομένης της δυσαρέσκειάς της, όχι μόνο για την τελική κίνηση Κοντονή, αλλά και για το ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου προς συζήτηση αρχικά, στη Βουλή, με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Τα επόμενα βήματα αναμένεται να είναι τα εξής:

1. Συζήτηση/ενημέρωση σε ανώτατο επίπεδο. Επικοινωνία με την ΕΠΟ.

2. Ορισμός "επιτρόπου" για το θέμα της Ελλάδας. Στελέχους που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το "Grexit'

3. Εξέταση ενδεχόμενου επικοινωνίας με τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή για το ραντεβού της 30ής Απριλίου.

4. Εξέταση προϋποθέσεων για ακύρωση της διεξαγωγής του U19 European Championship 2015, δηλαδή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 για ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 ετών, του οποίου η τελική φάση (με οκτώ ομάδες μεταξύ των οποίων και η ελληνική) έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου 2015 στην Κατερίνη, την Βέροια και την Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντονής: "Θέλουμε μεγαλύτερο έλεγχο από τις διεθνείς ομοσπονδίες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK