Ολα ανοιχτά: Η FIFA ενημερώθηκε και παίρνει αποφάσεις

H FIFA έχει ήδη ενημερωθεί για το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν φρόντισε για το θέμα της Επιτροπή Δεοντολογίας. Και πλέον παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Ολα ανοιχτά: Η FIFA ενημερώθηκε και παίρνει αποφάσεις

Η FIFA έχει ήδη ενημερωθεί για το γεγονός ότι στο ΔΣ της ΕΠΟ δεν συζητήθηκε καν το θέμα της εναρμόνισης της Επιτροπής Δεοντολογίας με τα διεθνώς ισχύοντα.

Οταν δε θα λάβει και την επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις.

Για την FIFA δεύτερος δρόμος δεν υπάρχει. Ο Κώδικας Δεοντολογίας θα εναρμονιστεί με τα διεθνώς ισχύοντα είτε με την παρούσα διοίκηση είτε με άλλη. Αλλιώς grexit και με συνοπτικές, αυτή τη φορά, διαδικασίες.

H Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε δώσει το δικαίωμα στο ΔΣ της ΕΠΟ να επιληφθεί σχετικά μέχρι και την Πέμπτη. Προτίμησε όμως να μην συζητήσει καν το θέμα.

Οπότε αναλαμβάνει δράση η FIFA. Και όπως τόνιζε αρμόδια πηγή με γνώση των πραγμάτων στο Contra.gr την Πέμπτη "λυπάμαι γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν!"

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ