Άρεσαν... τα διαμαντάκια του Ολυμπιακού

Σ'ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Μπένσικ Χάσι είχε την ευκαιρία να πάρει ένα πρώτο δείγμα γραφής, κυρίως από τους ταλαντούχους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα... ψιλά γράμματα περνάει η νίκη του Ολυμπιακού στο σημερινό, πρώτο φιλικό των πρωταθλητών στο Ζέεφελντ με 2-0 επί της Βάτενς, αφού η υγεία του Παναγιώτη Ρέτσου που τραυματίστηκε στο φινάλε του αγώνα προέχει πάνω απ'όλα αυτή τη στιγμή στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο".

Στα 87 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπένσικ Χάσι και οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν στο χορτάρι μερικά πράγματα από τις συνεχόμενες προπονήσεις και να τα δουλέψουν, σε πρώιμο στάδιο φυσικά, μερικές από τις ιδέες του νέου προπονητή.

Ο Χάσι έστησε τους πρωταθλητές Ελλάδας στο γήπεδο σε διάταξη 4-2-3-1 με νέα πρόσωπα και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα. Ο Κασάμι που επέστρεψε στο "λιμάνι" μετά το πέρασμα του σαν δανεικός στην Νότιγχαμ είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βέργο και από πίσω τον κάλυπταν οι Ρομαό και Μάρτινς.

Πολλές φορές μέσα στον αγώνα ο Χάσι ανακάτεψε την... τράπουλα, αλλάζοντας πράγματα και δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, κάνοντας παρατηρήσεις και διορθώσεις. Δεν έλειψαν και τα "μπράβο" από τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού κάθε φορά που το σύστημα έβγαζε στο γήπεδο, μερικά από τα πράγματα που έχει προλάβει να περάσει στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ο Ολυμπιακός το κέρδισε 2-0 με σκόρερ τους Βέργο (28') και Μεγαρίτη (58'). Εννοείται πως αυτό το πρώτο παιχνίδι και η κατάληξή του με τον τραυματισμό του Ρέτσου δεν ενδείκνυται για να βγάλει κάποιος τα καλύτερα των συμπερασμάτων για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με "καπετάνιο" τον Μπένσικ Χάσι.

Η ελληνική ομάδα πάντως είχε την κατοχή της μπάλας, όπως ήταν αναμενόμενο κόντρα στην Βάτενς και περισσότερο φάνηκε η διάθεση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ, μετά το τέλος της προετοιμασίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα δύο γκολ των "ερυθρόλευκων" προήλθαν από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν οι Παπ Αμπού Σισέ, Βρουσάι και Κούτρης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ρισβάνης, Ντουμάνης, Τόλι και Μεγαρίτης. Εκτός για να προστατευτούν έμειναν οι Βιάνα, Σκαφίδας και Μποτία που ταλαιπωρήθηκαν από μικροτραυματισμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK