"Επίθεση" Ολυμπιακού μετά τις κατηγορίες Κοντονή

Ο Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, έκανε λόγο για διαφορετική... ευαισθητοποίηση από την πλευρά του, Σταύρου Κοντονή, σε θέματα που αφορούν τους "ερυθρόλευκους" σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τι είχε πει νωρίτερα ο υπουργός δικαιοσύνης.

"Επίθεση" Ολυμπιακού μετά τις κατηγορίες Κοντονή
kontonis karapapas

Ο Σταύρος Κοντονής τοποθετήθηκε την Πέμπτη (29/3) στη Βουλή για τα επεισόδια της Τετάρτης (28/3) που έλαβαν χώρα στον Πειραιά, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και τα ΜΑΤ.

Τα όσα είπε έφεραν την άμεση αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας, που μέσω ποσταρίσματος στο Facebook, έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις, ενώ άφησαν αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης παρόμοιων περιστατικών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ:

" Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, χθες συνέβη κάτι, για το οποίο δεν είδα καμία ανακοίνωση κόμματος και καμία τοποθέτηση σήμερα στη Βουλή. Χθες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στον Πειραιά είχαμε βία κατά πολιτικού κόμματος και κατά στελέχους πολιτικού κόμματος. Και απορώ η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, όλοι αυτοί που με το παραμικρό -και δικαίως τις περισσότερες φορές- καταγγέλλουν με σφοδρότητα -και δικαίως, επαναλαμβάνω- περιστατικά βίας -αδίκως δείχνουν την Κυβέρνηση σε τέτοιες περιπτώσεις, αδίκως γι’ αυτό, δικαίως τα στηλιτεύουν- γι’ αυτό το περιστατικό το οποίο συνέβη χθες στον Πειραιά από καμιά εκατόν πενηνταριά-διακόσιους εγκάθετους δεν είχαν να πουν τίποτα;", είπε αρχικά ο Σταύρος Κοντονής και συνέχισε:

"Είχαμε βία κατά πολιτικού κόμματος και στελέχους πολιτικού κόμματος. Δεν είχατε να πείτε τίποτα; Ή οι εκλεκτικές συγγένειες του κυρίου Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη απαγορεύουν την έκδοση ανακοινώσεων; Ή το γεγονός ότι οι εφημερίδες του κυρίου Μαρινάκη είναι οι ντουντούκες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αυτό απαγορεύει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να εκδώσει μία ανακοίνωσή, έτσι για τα μάτια του κόσμου; Τι συμβαίνει τελικά;

Έχουμε επιλεκτικά περιστατικά βίας και μάλιστα αυτά τα οποία συνδυάζονται με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κυρίου Μαρινάκη για τη σοβαρότατη υπόθεση του «Noor 1»; Διότι δεν υπήρχε κανένα άλλο αντικείμενο διαμαρτυρίας από αυτούς τους τύπους, οι οποίοι παρίσταναν χθες τους διαμαρτυρόμενους. Γι’ αυτά, λοιπόν, τα πολύ σοβαρά επεισόδια, τα οποία μας οδηγούν στο 1963 και στις αντισυγκεντρώσεις όταν μίλαγε ο Λαμπράκης, δεν έχει να πει τίποτα η αντιπολίτευση; Τα υποθάλπει και τα καλύπτει; Όμως, όσο και να τα καλύπτει, οι ιδιαίτερες σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα αποκαλύπτονται και τις αντιλαμβάνεται και ο ελληνικός λαός. Αντιλαμβάνεται, επίσης, και κάτι άλλο, ότι η Κυβέρνηση δεν χαρίζεται σε κανέναν, δεν έχει προνομιακές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία και αφήνει τους θεσμούς, τους αρμόδιους θεσμούς, να πράξουν αυτά τα οποία πρέπει να πράξουν. Και γι’ αυτά κρίνονται, όπως κρινόμεθα όλοι".

Η πλευρά του Ολυμπιακού δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, με μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, πέρασε στην αντεπίθεση.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

"Οι προκλήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζονται και σειρά είχε πριν λίγο στη Βουλή ο άνθρωπος που ΔΙΕΛΥΣΕ το ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα θέλει να μπαχαλοποιήσει και το τελευταίο αποκούμπι του πολίτη, την Δικαιοσύνη. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της συγκυβέρνησης Σταύρος Κοντονής που –για να είμαστε ειλικρινείς- είναι απολύτως πετυχημένος στα 'συμβόλαια' που αναλαμβάνει, όμως είναι απολύτως αποτυχημένος σαν Υπουργός, όπως ήταν και σαν δικηγόρος. Αυτός ο απίθανος άνθρωπος, που όπως όλοι αυτοί που φτάνουν παραπάνω από ότι τους έταζε η μοίρα και η μόρφωση τους, διακατέχεται από αλαζονεία και αμετροέπεια, είπε ότι... 'εγκάθετοι' προκάλεσαν επεισόδια κατά του Τσακαλώτου στον Πειραιά και εγκαλούσε τα κόμματα που δεν καταδίκασαν!!!

Να καταδικάσουν τι; Ότι οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχτηκαν επίθεση και χτυπήθηκαν άγρια από τις στρατιές των ΜΑΤ της 'πρώτης φοράς αριστερά' κυβέρνησης; Πού ήταν αυτός ο απίθανος Υπουργός όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα έσπαγαν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης;

Πού ήταν όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν 'ντου' στην ΕΤ3; Δεν ήταν εγκάθετοι αυτοί; Πού ήταν ο Κοντονής όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπαγαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκαναν καταλήψεις; Δεν έκαναν επίθεση αυτοί στο κόμμα του και έκαναν ΜΟΝΟ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ;

Πού ήταν ο Κοντονής όταν τσάκιζαν οι ΑΕΚτζήδες τους δημοτικούς συμβούλους Νέας Φιλαδέλφειας; Έλειπε; Ή επειδή ο Άρης Βασιλόπουλος δεν είναι πλέον φίλος τους, βλέπετε ο Κοντονής και ο Φλαμπουράρης προτιμάνε τα συμφέροντα Μελισσανίδη από τους παλιούς συντρόφους τους και δεν είναι μόνον ο Βασιλόπουλος που το ξέρει αυτό, δεν είδε και εκεί 'εγκάθετους'; Ποιανού εγκάθετοι ήταν αυτοί που έκαιγαν την Αθήνα και τους υπερασπιζόταν ο Κοντονής και από που πληρωνόταν ως δικηγόρος; Θυμάται;

Που ήταν ο λαλίστατος Υπουργός όταν στον τελικό της ντροπής στο Βόλο βλέπαμε μαχαιριές στις εξέδρες και ξύλο στα επίσημα για δυο ώρες; Δεν τα έμαθε;

Πού ήταν όταν φτάσαμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε εμείς τελικό πέφτοντας στην παγίδα του, ένα μήνα μετά την τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση και το ΟΑΚΑ είχε παραδοθεί στην ΑΕΚ από τους σεκιούριτι και τις καντίνες μέχρι και τους... διαιτητές; Πού ήταν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο Κοντονής; Μήπως ασχολιόταν με το ωράριο που θα δουλεύουν οι εισαγγελείς, ιδίως αυτοί που απασχολούνται και μεταμεσονύχτια;

Το θράσος του περισσεύει. Όπως τόσα χρόνια προσπαθούσε να εμπλέξει τον κύριο Μαρινάκη με την 'εγκληματική οργάνωση' και λόγω ασυλίας εξαπέλυε στη Βουλή μύδρους και λάσπη, έτσι τώρα κάνει για μια ακόμα υπόθεση.

Δεν πήρε φυσικά το μάθημα του από τον Άρειο Πάγο, δεν ζήτησε συγγνώμη, δεν είπε: 'Φερθήκαμε άδικα στον Μαρινάκη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ'. Όχι βέβαια! Σιγά μην ζητήσει συγγνώμη ο Κοντονής! Εδώ τολμάει και βάζει στο στόμα του τον Λαμπράκη! Ποιος; Ο Κοντονής!

Για όλα τα παραπάνω γιατί δε μίλησε ο άνθρωπος που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη με το ρόλο που έπαιξε αυτά τα χρόνια στο επερχόμενο Grexit; Έχει προβληματική μνήμη; Δεν έχει αντίληψη; Η δε θέλει να στενοχωρήσει τα αφεντικά του;

Η αλήθεια είναι κύριε Κοντονή, ότι αυτά που έκανες εσύ με τις παρεμβάσεις σου στο ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ούτε το 1963, ούτε το... 1968 τολμούσαν να τα κάνουν!

ΥΓ.: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK