Καραπαπάς: "Σκάνδαλο θα είναι και η μία αγωνιστική"

"Βόμβες" από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος χαρακτήρισε "φερέφωνο του Μπέου" τον Περικλή Λασκαράκη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Σάββα Θεοδωρίδη που... επιτέθηκε στον Περικλή Λασκαράκη - πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ - και ο Κώστας Καραπαπάς - μετά την ολοκλήρωσή της - φρόντισε να "στολίσει" τον β΄παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έβαλε στο στόχαστρό του τον Λασκαράκη (τον θεωρεί ξεκάθαρα άνθρωπο του Μπέου) γιατί εμφανίστηκε να καταθέσει ως μάρτυρας του ΠΑΟΚ. Παρότι η έκθεση του παρατηρητή Βαλσάμη έκανε λόγο για απλή απώθηση και όχι για...κλωτσιές και...γραβατοτραβηγματα!!

Συν το ο τι δεν κατονόμασε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο του Ολυμπιακού που να συμμετείχε σε οποιοδήποτε επεισόδιο ενώ αυτά που υποστήριξε "δεν αναφέρονται σε καμία έκθεση και δεν έχουν σχέση με το κατηγορητήριο". Μαζί με την εύλογη απορία γιατί τόσες ημέρες μετά το ματς ο Περικλής Λασκαράκης δεν έκανε "αναφορά ή συμπληρωματική έκθεση" στην ΕΠΟ...

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά για τον ...ρόλο του Λασκαράκη.

"Σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Ήρθε εδώ το φερέφωνο του Μπέου να πει ακριβώς τα ίδια που είπε και ο Μπέος στα ραδιόφωνα και τα οποία ήταν πενήντα άτομα εκεί και δεν τα είδε κανείς. Μόνο εκείνος τα είδε. Μετά από όλα αυτά και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών να φάμε για εμάς θα είναι μεγάλο σκάνδαλο. Δεν υπάρχει τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK