Συνέχισε το ταξίδι του ο "Χρυσός Θρύλος"

Στην φιλόξενη Κρήτη βρέθηκε σήμερα ο "Χρυσός Θρύλος" συνεχίζοντας το ταξίδι θύμησης της ερυθρόλευκης ποδοσφαιρικής ιστορίας ανά την επικράτεια.

Συνέχισε το ταξίδι του ο "Χρυσός Θρύλος"
gavalas vivlio

Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην ποδοσφαιρική σχολή του Ολυμπιακού στα Χανιά από τον υπεύθυνο, Μανώλη Μπασιά και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου των Αγίων Αποστόλων. Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και σύσσωμη η ομάδα Κ-20 των Πειραιωτών που νωρίτερα είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Νέων με την ομάδα του Πλατανιά.

Για το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας, Νικήτα Γαβαλά, μίλησαν ο πρόεδρος της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χανίων, Σταύρος Μπαλαδάκης, το μέλος του ΔΣ της σχολής, Νίκος Γιακουμάκης, ο εκπρόσωπος των φιλάθλων του Olympiacos FC στα Χανιά, Στέλιος Φουντουλάκης αλλά και ο προπονητής της ομάδας Νέων, Βασίλης Βούζας.

Την πρώτη ομάδα εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Φώτης Στρακόσια μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Νέων.

Συνέχισε το ταξίδι του ο "Χρυσός Θρύλος"
gavalas vivlio 460

News 24/7

24MEDIA NETWORK