Ο Σάμαρης αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής

Την έμπρακτη στήριξη του στην μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της Παναχαϊκής έδειξε ο πρώην "κοκκινόμαυρος" άσσος Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Σάμαρης αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής

Ο Ανδρέας Σάμαρης, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπενφίκα στην Πορτογαλία, αγόρασε ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας της Παναχαϊκής, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να βοηθήσει την προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας!

Ο 27χρονος διεθνής έχε γεννηθεί στην Πάτρα ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2006 ως το 2010 πριν πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο.

Στηρίζει φυσικά το νέο εγχείρημα που γίνεται στο σύλλογο της Αχαΐας, στον οποίο ρόλο τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Κώστας Κατσουράνης!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ