Κοντονής κατά Παναθηναϊκού για την υπεράσπιση των προφυλακισμένων

Ο Σταύρος Κοντονής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν στα προβλήματα του αθλητισμού και σχολίασε καυστικά τον Γιάννη Αλαφούζο.

Κοντονής κατά Παναθηναϊκού για την υπεράσπιση των προφυλακισμένων
Κοντονής Βουλή

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, "Στο κόκκινο" και αναφέρθηκε στα επεισόδια στη Λευκάδα, τη ματαίωση της συνάντησης με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη και Μαρινάκη, τη ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Ενώ είχε προσωπικά διερωτηθεί ο κ. Μαρινάκης αν μπορεί να συμμετέχει στην συζήτηση, το πρωί της Πέμπτης 24ης Μαρτίου υπήρξε επανατοποθέτηση της εισαγγελίας και προσωπικά του κ. Ντογιάκου, όσον αφορά το ζήτημα των περιοριστικών όρων του κ. Μαρινάκη, ως εκ τούτου η συζήτηση ματαιώθηκε. Εμείς κάναμε το βήμα και προσκαλέσαμε τους προέδρους, η συνάντηση όμως δεν έγινε και όχι εξαιτίας ημών.

Δεν θα αρθεί η απόφαση για την παύση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη. Η απόφαση είναι πολιτική καθώς δεν είναι δυνατόν να συσσωρεύεται αρνητικό φορτίο σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

Συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης για την άθλια καταδρομή στην Λευκάδα. Αυτούς που τρέχει να υπερασπιστεί ο Παναθηναϊκός, έχουν ταυτοποιηθεί σε διαφορετικά καταδρομικά επεισόδια. Τον κ. Αλαφούζο ας τον κρίνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Εδώ και πολλά χρόνια συντηρείται αυτό το σύστημα (οι εκλογές από τις Ενώσεις των Ποδοσφαιρικών Σωματείων), με την αγαστή συνεργασία και των πολιτικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκονται σε καθεστώς μόνιμης διαπλοκής.

Υπάρχει σοβαρό ζήτημα και προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη, έχουμε καταθέσει εγκύκλιο η οποία προβλέπει την καταγραφή των σωματείων, ώστε να μάθουμε ποια είναι αυτά τα σωματεία, τι αθλητικό έργο παράγουν, ποιοι είναι παράγοντες και πώς λειτουργούν. Έχουμε κάνει βήματα, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κοντονής: "Εμμένουμε στην απόφαση για το κύπελλο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Τι διαφορετικό λέει ο Μαρινάκης, κ.Κοντονή;"

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK