Οκτώ υποψήφιοι αντι-Μπεργκ!

Με τον Μάρκους Μπεργκ έτοιμο να περάσει την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, το Contra.gr βρήκε οκτώ περιπτώσεις γκολτζήδων που μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να αντικαταστήσουν επάξια τον Σουηδό επιθετικό (VIDEOS).

Οκτώ υποψήφιοι αντι-Μπεργκ!

Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το Contra.gr την Τετάρτη (21/6), ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του και, λογικά, θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να αποχωρήσει.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι το εξής. Μετά τον Μπεργκ, ποιος; Έτσι, βρήκαμε οκτώ περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Σουηδό στράικερ.

Κάποιοι είναι ελεύθεροι ( σε περίπτωση που δεν πάρουν χρήματα στο "τριφύλλι"), ενώ ορισμένοι μένουν ελεύθεροι σε έξι μήνες, οπότε είναι πιθανό να απαιτηθεί ένα μικρό ποσό για να φύγουν από τώρα. Ας τους δούμε.

Matt Derbyshire (31 ετών): Γνωστός σε όλους ο Άγγλος επιθετικός, έκανε εκπληκτική σεζόν στην Κύπρο με τα χρώματα της Ομόνοιας και μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό με ένα λογικό ποσό. Πέρσι μέτρησε 26 γκολ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Hamza Younes (31 ετών): Αυτός κι αν είναι γνωστός, αφού πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης. Πέτυχε 20 γκολ σε 31 εμφανίσεις και σίγουρα ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα μας. Είναι ελεύθερος.

Albert Prosa (26 ετών): Εσθονός στράικερ και διεθνής. Τον Γενάρη υπέγραψε στην Ταλίν και μένει ελεύθερος σε έξι μήνες, οπότε με ένα λογικό ποσό μπορεί να έρθει. Θεωρείται γκολτζής στην πατρίδα του τα τελευταία χρόνια, μετρώντας 73 συμμετοχές με 50 τέρματα από το 2015 μέχρι και σήμερα!

Ognjen Ozegovic (23 ετών): Πρόσφατα διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Αφού δοκίμασε την τύχη του στην Κίνα, επέστρεψε στην πατρίδα του και την Κουκαρίκι μετρώντας 25 συμμετοχές και 16 γκολ. Θεωρείται λύση σε... λογικά πλαίσια αν τα πράγματα γίνουν δύσκολα.

Federico Dionisi (30 ετών): Είναι γκολτζής κυρίως στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 17 γκολ σε 40 συμμετοχές με την Φροζινόνε, ενώ την τελευταία τριετία στην ίδια ομάδα μετρά 40 τέρματα. Το κυριότερο, μένει ελεύθερος!

Nilmar (32 ετών): Την περσινή περίοδο είχαμε ένα... σίριαλ με τον Ολυμπιακό. Τελικά ο παίκτης παρέμεινε στην Αλ-Νασρ, από την οποία μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, ενώ του οφείλουν και χρήματα! Για την ποιότητα του ούτε λόγος, όμως είναι ανενεργός αρκετούς μήνες και σίγουρα έχει μεγάλο κασέ. Είναι λύση από το πάνω ράφι σε περίπτωση που οι "πράσινοι" εξασφαλίσουν χρήματα μεταγραφής από τον Μπεργκ.

Gerard Gohou (28 ετών): Από το καλοκαίρι του 2014 είναι στην Καϊράτ και αποτελεί έναν αξιόπιστο σκόρερ στο πρωτάθλημα, μετρώντας 90 συμμετοχές και 64 γκολ! Γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού, θεωρείται μεταγραφή από το πάνω ράφι και γι΄αυτό θα χρειαστούν κάποια χρήματα για να αγοραστεί αν και το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο.

Junior Kabananga (28 ετών): Άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού. Διεθνής με το Κονγκό, ανήκει στην Αστάνα, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Καραμπούσκπορ. Μένει κι αυτός ελεύθερος τον Δεκέμβριο και αποτελεί αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης. Μοναδικό ελάττωμα ο περίεργος χαρακτήρας του. Την περσινή σεζόν τον είδαμε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

* πληροφορίες transfermarkt

News 24/7

24MEDIA NETWORK