"Πράσινος" και τυπικά ο Άλτμαν!

Οι τελευταίες εκκρεμότητες για την μετακίνησή του από την Χάποελ Τελ Αβίβ ξεπεράστηκαν και ο Όμρι Άλτμαν υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ως το 2020.

"Πράσινος" και τυπικά ο Άλτμαν!
INTIME SPORTS

Βάζει τα πράσινα! Παρά το γεγονός ότι μέχρι το απόγευμα δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, η μετακίνηση του 23χρονου Ισραηλινού μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν εντάξει και το μεσημέρι διευθετήθηκαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με μπόνους.

Εκεί υπήρχαν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες που ξεπεράστηκαν και ο Ισραηλινός έβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Αργά το απόγευμα ήρθε μάλιστα το τελευταίο έγγραφο που απέμενε και ανακοινώθηκε επίσημα, με τον Παναθηναϊκό να έχει καταβάλλει τη ρήτρα των 150.000 ευρώ στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

"Πράσινος" και τυπικά ο Άλτμαν!
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιό του είναι τριετές, με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 230.000 ευρώ μαζί με κάποια μπόνους στόχων.

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του.

"Πράσινος" και τυπικά ο Άλτμαν!
INTIME SPORTS

Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Άλτμαν αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και από τη Δευτέρα θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, από τη στιγμή που την Κυριακή (2/7) έχουν ρεπό οι "πράσινοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK