Fair play για σεμινάριο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση fair play προχώρησαν οι παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό που διεξήχθη την Κυριακή (29/4) στη Ρόδο. Διαβάστε το περιστατικό.

Fair play για σεμινάριο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Ο "Δικέφαλος" του Βορρά βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο και είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας για δεύτερο γκολ όταν ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χτύπησε σε μια κόντρα και έπεσε στο χορτάρι τραυματίας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φτάσει και σε δεύτερο γκολ την ώρα που από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Κάποια στιγμή από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο ακούστηκε μια φωνή που είπε: "σταματήστε, βγάλτε την μπάλα έξω".

Μόλις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατάλαβαν τι είχε συμβεί είπαν στον προπονητή τους πως δεν θέλουν να κερδίσουν με ένα τέτοιο γκολ κι εκείνος τους απάντησε: "κάντε αυτό που αισθάνεστε", με αποτέλεσμα να σταματήσουν για λίγο να παίζουν, μέχρι οι "ερυθρόλευκοι" να μειώσουν σε 2-1.

Την κίνηση των παικτών του "Δικεφάλου" αναγνώρισαν οι 2.500 θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής του γηπέδου άρχισε να φωνάζει: "Τι στιγμή είναι αυτή!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK