Πρωταθλήτρια η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ

Μετά την νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 3-1, η Κ20 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Πρωταθλήτρια η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Οι "μικροί" του "Δικεφάλου" νίκησαν στη Νέα Μεσημβρία τον ΟΦΗ με 3-1 και έτσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Τα τέρματα των Θεσσαλονικέων πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 24' και ο Πόζογλου στο 53', 74' ενώ για λογαριασμό των Κρητικών μείωσε σε 2-1 ο Σακλαμάκης στο 63'. Οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς (εκτός ήταν οι Κουλούρης και Σαββίδης καθώς οι δυο τους είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό) γενικώς είχαν την υπεροχή στο ματς και τελικά τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησε και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος, όντας τιμωρημένος, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Κιόσε, Πολύζος, Τουμανίδης, Πόζογλου, Τσολακίδης (69' Πατράλης), Συράκος (89΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (81' Tοπαλίδης).

ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Κοντογιαννίδης, Τούγλης, Δαμιανάκης, Φάζος, Χύζι (75' Καρυοφυλλάκης), Μανιδάκης, Μπάμπης (46' Χατζάκης), Σακλαμάκης (77' Μαραθιανός), Μπολάκης, Χρηστάκης

*Στο 92' αποβλήθηκε δεύτερη κίτρινη ο Πολύζος

"Η Κ20 του ΠΑΟΚ έχει παίκτες για την πρώτη ομάδα"

Ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς και δύο παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας του "Δικεφάλου" μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία τους

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην επίτευξη του διπλού στόχου (προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα-κατάκτηση τίτλου).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρωτιά του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία, μετά από πολλά χρόνια η Κ20 πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ήταν μία πετυχημένη χρόνια. Ο πρώτος στόχος ήταν να βγάλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα, φέτος αυτό έγινε όσο ποτέ. Η οργάνωση που υπάρχει είναι εξαιρετική και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια με πρώτο τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Γίνεται σοβαρή και καλή δουλειά, όλες οι ομάδες των Ακαδημιών είναι στον τελικό".

Για το πώς εισπράττει σε προσωπικό επίπεδο την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου, με την πρώτη σεζόν του ως προπονητής: "Είναι κάτι απίστευτο, κατέκτησα τίτλους και με την Παρτιζάν ως παίκτης. Έχω πολλή δουλειά μπροστά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να μάθω για να κάνω τη δουλειά όπως θέλω εγώ. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο γιατί είναι καλοί παίκτες, αλλά γιατί είναι και προσωπικότητες. Θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον. Έχουμε δύο ματς ακόμη και δούμε ποιοι θα παίξουν. Υπάρχουν παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα, όπως είναι τώρα ο Κουλούρης και ο Σαββίδης. Ίσως δώσω χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά".

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια: "Και λίγα κάνουν τα παιδιά. Στη θέση τους θα έκαναν και παραπάνω πράγματα. Δουλεύουμε από τις 3 Ιουλίου. Κάναμε μία καλή προσπάθεια που έχει τελειώσει. Υπάρχουν αρκετά παιδιά για την πρώτη ομάδα, δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί είναι πολλά".

Πόζογλου: "Του χρόνου τίτλος στην πρώτη ομάδα"

Ο σκόρερ των δύο από τα τρία τέρματα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, Στέλιος Πόζογλου, δήλωσε: " Το πρωτάθλημα είναι πολύ ωραία λέξη. Όλη τη χρονιά δείξαμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Νιώθω χαρούμενος που πετύχαμε και ως Κ17 και φέτος να πάρουμε τον τίτλο, θα το πάρουμε και του χρόνου στη μεγάλη ομάδα. Το θέλαμε να το πάρουμε από το ματς με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη και αφού δεν το καταφέραμε, είπαμε στα επόμενα ματς ότι θα το κάνουμε, όπως και έγινε. Εννοείται ότι θέλαμε να δώσουμε χαρά στον όσμο, γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Το ντεμπούτο μου στην πρώτη ομάδα είναι πολύ σημαντικό, το ίδιο και το πρωτάθλημα, δεν τα ξεχωρίζω. Φιλοδοξία μου είναι να πάρω παιχνίδια στην πρώτη μέρα και να καθιερωθώ εκεί".

Παπαδόπουλος: "Δώσαμε μικρή χαρά στον κόσμο"

Ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ και τους έξαλλους πανηγυρισμούς που υπήρξαν για την κατάκτηση του τίτλου: "Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή. Παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν το παίρνουμε στο τελευταίο ματς. Φέτος, τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το ξέσπασμα στο τέλος είναι λογικό. Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τον τίτλο για όλη τη χρονιά δουλεύαμε με τραυματισμούς και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έστω και μία μικρή χαρά, μπορέσαμε να τη δώσουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστούμε. Όλα τα παιδιά έχουν μέλλον, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Αφιερώνω τον τίτλο στους γονείς μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK