Θέλει να κάνει... ασπρόμαυρο τον αρκτικό κύκλο

Κάθε χρόνο στον αγώνα «Fjällräven Polar» συμμετέχουν μόνο 20 άνθρωποι, οι οποίοι και διασχίσουν τον Αρκτικό Κύκλο με έλκηθρο. Ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης θέλει να μπει στην 20άδα προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Αρκτικό κύκλο, όπως του αρέσει να κάνει στα ταξίδια του.

Θέλει να κάνει... ασπρόμαυρο τον αρκτικό κύκλο

Αφού έβαλε... φανέλα του ΠΑΟΚ στη Μόνα Λίζα, στην γοργόνα της Κοπεγχάγης και στο Αγαλμα της ελευθερίας, ο πήχης ανέβηκε.

Ο αγώνας «Fjällräven Polar» διάρκειας 6 ημερών, είναι μια διαδρομή 300 χιλιομέτρων με έλκηθρο, μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές.

"Τόσο απλά (θα σας πάρει σε 3-4 δευτερόλεπτα) μπορεί κάποιος να με στηρίξει και με στείλει βόλτα στον Αρκτικό Κύκλο! Έτσι θα μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα της ζωής μου, να υψώσω την σημαία του ΠΑΟΚ κάτω από το Βόρειο Σέλας!"

Αυτό είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Βασιλειάδη στη σελίδα του, στην οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να στηρίξει την υποψηφιότητά του για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK