Παραίτηση για 5, ακολουθεί την Παρασκευή ο Γκιρτζίκης

Τέλος εποχής από την Ομοσπονδία για τους έξι υπόδικους στην υπόθεση της "κάρτας υγείας", συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Δευτέρα για προκήρυξη εκλογών στα τέλη Οκτώβρη. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Πλατή.

Παραίτηση για 5, ακολουθεί την Παρασκευή ο Γκιρτζίκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την παραίτηση τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ υπέβαλλαν την Πέμπτη 8/9 τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι κ. Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Προύντζος, Οικονομίδης, Καραμελίδης, που με αμετάκλητο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Να σημειωθεί ότι οι κ. Τοπολιάτης και Μαζαράκης είχαν παραιτηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από το προεδρείο της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα ο πρώτος από το πόστο του αναπληρωτή προέδρου και ο δεύτερος από τη θέση του β΄ αντιπροέδρου.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα παραιτηθεί από την θέση του προέδρου και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της διορίας που του δίνει ο νόμος, προτού προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι (13:00), συνεδριάζει άρον άρον το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ με θέμα τον ορισμό γενικής συνέλευσης για να προκύψει εκλογική επιτροπή έπειτα από την απόφαση που πήρε την Πέμπτη το διαιτητικό δικαστήριο για αναβολή των εκλογών της 1ης Οκτωβρίου αλλά και την προκήρυξη αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία για τα τέλη Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK