Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Παρελθόν από την ηγεσία της ΕΠΟ αποτελεί πλέον ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του ακολουθώντας το δρόμο των άλλων πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση με την "Κάρτα Υγείας".

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την παραίτηση τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ υπέβαλαν την Πέμπτη τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι κ. Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Προύντζος, Οικονομίδης, Καραμελίδης, που με αμετάκλητο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση της "κάρτας υγείας".

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή (9/9) ήταν η σειρά του Γιώργου Γκιρτζίκη να πράξει το ίδιο αφού υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ, με την ομοσπονδία να βγάζει και σχετική ανακοίνωση βάζοντας οριστικά "τίτλους τέλους".

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ομοσπονδίας είναι οριστικό και αμετάκλητο πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν στα τέλη Οκτωβρίου, έχοντας παραδώσει το χρίσμα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ για την παραίτηση του Γκιρτζίκη:

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης. Ο κ. Γκιρτζίκης γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τους προέδρους και τα μέλη των Ε.Π.Σ./Ε.Π.Ο., μετά την έκδοση του βουλεύματος 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών.

Τις παραιτήσεις τους, επίσης, υπέβαλαν οι κύριοι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Γεώργιος Καραμελίδης, Νικόλαος Προύντζος και Ιωάννης Οικονομίδης.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. προχώρησε στην διαπιστωτική πράξη της παραίτησης-παύσης των ανωτέρω με βάση το εκδοθέν βούλευμα.

Τις θέσεις των πέντε παραιτηθέντων μελών της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. καταλαμβάνουν οι κύριοι Νικόλαος Βακάλης, Μιχαήλ Τσιχριτζής, Αντώνιος Παπαπετρίδης, Γεώργιος Σταράκης και Κωνσταντίνος Μαρίνος.

Τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 13:00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με τη νέα της σύνθεση και με θέματα προς συζήτηση, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

1.Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή της Εκλογικής Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού.

2.Σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Ε.Π.Ο., τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και προέδρου, αναπληρωτή προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παραίτηση για 5, ακολουθεί την Παρασκευή ο Γκιρτζίκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK