Έκαναν την καρότσα του φορτηγού, κινητή εξέδρα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Οι φίλαθλοι της Δόξας Αμπέλου βρήκαν τρόπο να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κερκίδες στο γήπεδο. Δείτε τι σκαρφίστηκαν.

Έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας τους σκαρφίστηκαν οι φίλαθλοι της Δόξας Αμπέλου!

Ο σύλλογος που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καρδίτσας έχει πιστούς ακόλουθους, όμως για κακή του τύχη τα γήπεδα σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν την πολυτέλεια των κερκίδων...

Έτσι λοιπόν έχουν επιστρατεύσει ένα φορτηγό με καρότσα, έχουν βάλει ξύλινα καφάσια για να κάθονται και μπορούν με αυτό τον τρόπο να ακολουθούν την ομάδα τους όπου κι αν παίζει!

Γιατί ο Έλληνας όταν θέλει, όλα τα μπορεί. Δείτε την έμπνευσή τους:

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα