Φοβερό γκολ με σόλο από τη σέντρα

Ένα πολύ όμορφο γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση Ασκληπιός - Πρόδρομος για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Τρικάλων, όταν ένας ποδοσφαιριστής της δεύτερης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από τη σέντρα του γηπέδου.

Φοβερό γκολ με σόλο από τη σέντρα

Ο Α.Ο Προδρόμου προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ερασιτεχνικού κυπέλλου μετά τη νίκη του επί του Ασκληπιού με 1-4 και είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα από την Α1 που έφτασε μέχρι τους 4.

Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου σημειώθηκε ένα πολύ όμορφο γκολ με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Προδρόμου βρίσκονταν στη σέντρα έπειτα από το γκολ που δέχθηκαν.

Ένας από αυτούς, ο Κώστας Δημόπουλος πήρε τη μπάλα στο ύψος της σέντρας και με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, διέσχισε το μισό γήπεδο και περνώντας του αντιπάλους του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δείτε το γκολ στο 0'54".

Πηγή: Trikala Sportiva - Γρηγόρης Καράμπουλας.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ