Τρέλανε τη Μύκονο σύντροφος Χιλιανού ποδοσφαιριστή

Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής Λουίς Αντόνιο Χιμένες βρέθηκε με την εκρηκτική σύντροφο του στη Μύκονο, τραβώντας όλα τα βλέμματα της προσοχής πάνω τους. Για την ακρίβεια... πάνω της. Δείτε φωτογραφίες από το ζευγάρι.

Τρέλανε τη Μύκονο σύντροφος Χιλιανού ποδοσφαιριστή

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς όλου του κόσμου και κάθε καλοκαίρι, πλήθος ποδοσφαιριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, επιλέγουν το συγκεκριμένο νησί για τις διακοπές τους.

Έτσι και τώρα, ο Χιλιανός Λουίς Αντόνιο Χιμένες ο οποίος αγωνίζεται στο Ντουμπάι (παλαιότερα έχει περάσει από Λάτσιο και Ίντερ), εθεάθη στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με την καλλονή σύντροφο του, Μαρία Χοσέ Λόπες.

Ο Χιμένεθ μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε "παίκτης παγκόσμιας κλάσης" ωστόσο δεν θα λέγαμε το ίδιο και για το πανέμορφο μοντέλο το οποίο τον συνοδεύει.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

 

 

 

Κοινωνία ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΠΕΝ

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε το αγοράκι πριν εξαφανιστεί

Εικόνες από το εσωτερικό του αγροτόσπιτου όπου διέμενε ο Μικρός Μπεν με τη μητέρα και τους παππούδες του πριν εξαφανιστεί δίνει στη δημοσιότητα η The SUN. Το κτίριο έχει μείνει ανέπαφο εδώ και 25 χρόνια (pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ