Νίκη με... Μπαμπακίντα οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα

Όμορφες εικόνες και αναμνήσεις απόψε στους Ζωσιμάδες και το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, που έγινε υπό το βλέμμα περίπου 150 προσφύγων που ταλαιπωρούνται από τον πόλεμο στη Συρία. Έπαιξε και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Αρούνα Μπαμπακίντα.

Νίκη με... Μπαμπακίντα οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα

Οι δυο ομάδες ένωσαν τις φωνές τους σε έναν αγώνα αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες που φεύγουν από τον εφιάλτη του πολέμου και αναζητούν μία καλύτερη τύχη στην Ευρώπη.

Στους Ζωσιμάδες βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το φιλικό όπως και περίπου 150 πρόσφυγες που είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ταλαιπωρία τους. Για την ιστορία η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παπαχρήστου): Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Ζώης, Οικονόμου, Γκαρόζης, Γιάτσος, Σιχλιμοίρης, Μητσιόπουλος, Λιάκος, Κατερίνης.

Στον πάγκο οι: Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Κλείτσας, Κοζανίτης, Χαρίσης, Κορμαρής, Τζιάλλας, Μαρούλης, Γκολφινόπουλος, Τσιάβος, Παπαρούνας, Παπαβασιλείου, Φιλιάς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Παλάου): Γκουζμάν, Μπλανκουέρα, ΠέρεΘ, Ντέου, Τσαβαρία, Ρόσας, Ντελγκάδο, Μόλιστ, Λάντι, Κόδρο, Μπαμπαγκίντα.

Στον πάγκο οι: Φάρες, Ορτούνο, Γκαρσία, Μπαράδο, Παλάου.

Εικόνες από το παιχνίδι:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα