Περιοριστικοί όροι στον Κουρίδη

Μετά από απολογία μαμούθ στον ανακριτή, διάρκειας πεντέμιση ωρών, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θεόδωρο Κουρίδη.

Περιοριστικοί όροι στον Κουρίδη

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θεόδωρο Κουρίδη, μετά την απολογία του, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και τριάντα λεπτά, στον ανακριτή διαφθοράς. Οι περιοριστικοί όροι, οι οποίοι επιβλήθηκαν στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Ο Κουρίδης κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη, απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία/δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ