"Πέσιμο" σε Μαλάτο: "Αν ήσουν μέλος του Άρη, θα το έκανες;"

Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το κτίριο 5 της Ευελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης 6/12 μετά την εκδίκαση της προσφυγής του Ανδρέα Μαλάτου που ζητάει ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ και ορισμό νέας διοικούσας επιτροπής για να κάνει εκλογές με βάση το νόμο.

"Πέσιμο" σε Μαλάτο: "Αν ήσουν μέλος του Άρη, θα το έκανες;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα σε εκπροσώπους του σωματείου Ηράκλειο Αττικής ως μέλος του οποίου ο Ανδρέας Μαλάτος έκανε την προσφυγή, και στον ίδιο…

"Ας ήταν μέλος του Άρη και ας το έκανε. Και να του έλεγε η ΦΙΦΑ "βγαίνεις έξω" και να σου έλεγα εγώ μετά αν πατούσε στην Θεσσαλονίκη ο κύριος Μαλάτος. Μας βρήκε το Ηρακλειάκι και μας χρησιμοποίησε" έλεγαν έξω φρενών οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου που έκαναν παράσταση έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ για να μην τιμωρηθούν και υποστήριξαν ότι ο Ανδρέας Μαλάτος δεν είναι μέλος της ομάδας από 1/9/2015 γιατί δεν έχει πληρώσει επί πέντε χρόνια την ετήσια συνδρομή του συλλόγου, ύψους 60 ευρώ. Να σημειωθεί ότι για να κάνει κάποιος προσφυγή κατά της ΕΠΟ πρέπει να είσαι είτε μέλος σωματείου, είτε να προέρχεται από κάποια Ένωση.

Από την ΑΕ Ηρακλείου ήταν έξω φρενών γιατί η ομάδα δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο στο τοπικό της ΕΠΣΑ έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ με αφορμή την προσφυγή Μαλάτου. "Δεν παίξανε τα παιδάκια το Σαββατοκύριακο και κλαίγανε. Τι να τους εξηγήσουμε; Να θυσιαστεί το Ηράκλειο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Μην χρησιμοποιείται την ΑΕ Ηρακλείου" έλεγαν μεταξύ άλλων.

Η απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών θα εκδοθεί το πρωί της Τετάρτης 7/12 και εφόσον η προσωρινή διαταγή γίνει δεκτή, η παρέμβαση της FIFA είναι προ των πυλών. Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μαλάτος έπειτα από πρόταση της ΕΠΟ, αποδέχθηκε να διατηρηθεί η νυν διοίκησης της Ομοσπονδίας ως τις 9/1 (ημερομηνία εκδίκασης της κύριας αγωγής) αλλά χωρίς δικαίωμα δεσμευτικών αποφάσεων νομικού και οικονομικού περιεχομένου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK