Πήρε... τσεκούρι και ο Τριτσώνης

Ποιοι διαιτητές έμειναν εκτός ορισμών από τον νέο αρχιδιαιτητή και η... απόδειξη πως βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του Γιώργου Μπίκα. Οι διεθνείς Κομίνης στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και Καλογερόπουλος στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και το...παρασκήνιο με τους παρατηρητές τους

Πήρε... τσεκούρι και ο Τριτσώνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο... ντεμπούτο του στους ορισμούς της Super League, ο νέος αρχιδιαιτητής Σταύρος Τριτσώνης έδειξε τις...διαθέσεις του, που δεν απείχαν πολύ από αυτές του προκατόχου του Γιώργου Μπίκα.

Εκτός αγώνων έμειναν οι Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος που είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και υπάρχει εισαγγελική πρόταση για παραπομπή τους σε δίκη. Επίσης εκτός ορισμών βρέθηκαν και οι Παππάς, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Δελφάκης, Βοσκάκης. Όλοι τους είναι σε διαθεσιμότητα και θεωρούνται υποψήφιοι για καρατόμηση.

"Ζευγάρι" από το περσινό ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα!


Στα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, ορίστηκαν διεθνείς διαιτητές. Συγκεκριμένα στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) με παρατηρητή τον υποψήφιο για μέλος της ΚΕΔ Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητου ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνας). Παρατηρητής του θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου) που είχε βαθμολογήσει με 7.4 και είχε παραπέμψει τον διεθνή ρέφερι για την διαιτησία του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Εξάλλου ,ορίστηκαν δύο διαιτητές από την Football League, οι Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς) στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια και ο Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας) στο παιχνίδι Λεβαδειακός - Ηρακλής ενώ άλλοι τέσσερις διαιτητές από την β’ κατηγορία οι Μανούχος Ευάγγελος (Αργολίδας), Γκάμαρης Ανδρέας (Αθηνών), Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας) και Κουλούδης Παναγιώτης (Λέσβου) ορίστηκαν ως τέταρτοι.

Επίσης, Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών), Μεϊντάνας Ανδρέας (Αχαϊας) και Πάτρας Πέτρος (Μακεδονίας), βοηθοί από τον πίνακα της Football League, ορίστηκαν σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νιας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκράνας ( Θράκης), Βοηθοί: Δημητριάδης, Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Γκαμάρης (Αθηνών).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος, Αναστόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Κουλούδης (Λέσβου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας), Βοηθοί: Καραισαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ: Τίκας (Καρδίτσας), Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Μειντάνας (Αχαΐας), 4ος: Τζήλος (Λάρισας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Τάτσης (Ηπείρου), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΠΑΟΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Βοηθοί: Ακρίβος, Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος: Φωτιάδης (Σερρών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK