Ποδοσφαιρικός θεσμός το Coca-Cola Cup στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σαββατοκύριακο για το Coca-Cola Cup στην Πάτρα με εκατοντάδες νέους να δίνουν το παρών στο ετήσιο ποδοσφαιρικό ραντεβού!

Ποδοσφαιρικός θεσμός το Coca-Cola Cup στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Το πρώτο σαββατοκύριακο στην Πάτρα, για το Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκε και εκατοντάδες νέοι της πόλης ήταν πιστοί και φέτος στο ετήσιο ραντεβού με την μπάλα. Για τους Πατρινούς το Coca-Cola Cup είναι ποδοσφαιρικός θεσμός και κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από τις πάρα πολλές συμμετοχές που καθιστούν το τουρνουά της Πάτρας, ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ελλάδα. Οι 175 ομάδες, που συμμετείχαν το διήμερο 21 και 22/11, είναι ο αριθμός απόδειξη.

Το “Όλα Για Την Μπάλα” εμπνέει την Πάτρα και πολλές από τις ομάδες, που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, έδωσαν ξανά το παρών. Οι παρέες αντάμωσαν και πάλι, αυτη φορά πιο οργανωμένες, αφού οι περισσότερες φρόντιζαν να έχουν και προπονητή, δείγμα του ενδιαφέροντος αλλά και του πολύ υψηλού επιπέδου, που έχει πλέον το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

Ποδοσφαιρικός θεσμός το Coca-Cola Cup στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Ο καιρός ήταν σύμμαχος των παιδιών και στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC, παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο, με έντονο συναγωνισμό. Η ομάδα “Νίκη-Δαβουρλής” ήταν η κορυφαία στην κατηγορία 15-16 ετών και προκρίθηκε με άνεση στους τελικούς της πόλης. Ήταν τόσο καλή, που με διαφορετικό όνομα (“Ξεπλένηδες”) εμφανίστηκε και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία (17-19 ετών) εξασφαλίζοντας και εκεί το εισιτήριο για τους τελικούς της Πάτρας.

Ένας όμιλος, στη κατηγορία 17-19 ετών, ανέδειξε και την απόλυτη ισοβαθμία. Οι τρεις ομάδες που συμμετείχαν, “Πατάτες”, “Γιγαντες” και “Playboys” συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς αλλά έβαλαν και τα ίδια γκολ, αφού όλοι οι αγώνες τελείωσαν με 2-1. Είναι επίσης χαρακτηριστικό και ενδεικτικό του πολύ μεγάλου συναγωνισμού ότι για πολλές ομάδες η πρόκριση στους τελικούς, κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ποδοσφαιρικός θεσμός το Coca-Cola Cup στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Η Πάτρα περιμένει και το Σάββατο (27/11) τις ομάδες για τα προκριματικά της πόλης, ενώ την Κυριακή (28/11) έχουμε τους τελικούς για την ανάδειξη των νικητών που θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ταυτόχρονα το Coca-Cola Cup το σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου επισκέπτεται και την Καλαμάτα, για ένα εξίσου συναρπαστικά και άκρως ποδοσφαιρικό διήμερο.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Ποδοσφαιρικός θεσμός το Coca-Cola Cup στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK