Ποινή φυλάκισης για τον Μπέο

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με αναστολή στην έφεση καταδικάστηκε απο το Γ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Ποινή φυλάκισης για τον Μπέο

Ο Αχιλλέας Μπέος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στο εδώλιο λόγω κάποιων κασετών για τις οποίες ουδείς γνωρίζει πως βρέθηκαν και οι οποίες έχουν υποστεί συρραφή.

Σημειώνεται πως ο διαιτητής αν και το 2011 είχε καταθέσει πως δέχθηκε απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο σήμερα υποστήριξε πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί.

Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας πως ακόμα και το θύμα σήμερα λέει πως δεν θυμάται δεν παίζει ρόλο καθώς η προανακριτική του κατάθεση ήταν πιο κοντά στα γεγονότα.

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε : "Μία ερώτηση να κάνω αν οι μάρτυρες ήταν κατά μου τι θα έπαιρνα, ισόβια;".

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK