Προσφυγή με... θέα Grexit!!

O Ανδρέας Μαλάτος επιβεβαίωσε πως καταθέτει προσφυγή κατά ΦΙΦΑ – Κοντονή, ζητώντας να ακυρωθεί ο διορισμός της Επιτροπής Εξομάλυνσης και να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ σε 2 μήνες. Μάλιστα στο σοβαρό κίνδυνο περί Grexit απαντάει: "ε, και τι έγινε! Αν θέλουν μαϊμουδιές, να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο".

Προσφυγή με... θέα Grexit!!
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα δικαστήρια στέλνει FIFA και την Επιτροπή Εξομάλυνσης ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος και αν η προσφυγή του γίνει δεκτή, σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να προκαλέσει Grexit!!

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη (29/11) θα καταθέσει προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως εκπρόσωπος μέλους ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου των βορείων προαστίων και θα ζητάει:

1ον) να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της διοικούσας επιτροπής από την FIFA στην ΕΠΟ,

2ον) να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους,

3ον) να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ μετά από δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ θα προτείνει και ο ίδιος πρόσωπα για τον διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης.

Ο Ανδρέας Μαλάτος σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. "Το σκέφτομαι ναι. Έχω αφήσει ένα περιθώριο στους παράγοντες των ΕΠΣ να κάνουν κάτι. Αν δεν κάτι από μόνοι τους θα το κάνω εγώ. Το είχα πει αυτό και παλιότερα. Ο διορισμός είναι παράνομος".

Το πιο ενδιαφέρον πάντως προέκυψε όταν του επισημάνθηκε αυτά που υποστηρίζουν στην ΕΠΟ, σχετικά με τον κίνδυνο Grexit, εφόσον κάνει πράξη την απειλή του περί προσφυγής. Η... κυνική απάντησή του: "ε και τι έγινε. Αυτό το ποδόσφαιρο που έχουμε τώρα, είναι καλύτερα να γίνει Grexit παρά να έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ή θα φτιάξουν ποδόσφαιρο με ότι ορίζει ο νόμος είτε αν θέλουν να κάνουν μαϊμουδιές να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει άλλη λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK