Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Μαύρη σελίδα

Το Contra.gr δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα με το AEK365 και κάπως έτσι γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Μαύρη σελίδα

Κάτι το φαγητό από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου (μεγάλη η χάρη του), κάτι οι ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, υποχρέωσαν το Contra.gr σε μια βαριά ήττα από το AEK365 με 10-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ιστοσελίδων.

Η αλήθεια είναι ότι οι "μπλε" δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού. Απέναντι στην καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδα του τουρνουά, υπέπεσαν σε βεβιασμένα λάθη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν αστεία γκολ.

Η απουσία του Δημήτρη Βάσσου, βασικού γκολκίπερ της ομάδας, ήταν εμφανής. Το ματς στην ουσία κρίθηκε από το ημίχρονο με τους "κίτρινους" να προηγούνται με 4-0. Στην αρχή της επανάληψης το Contra.gr πίεσε αρκετά και κατάφερε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νάκου και να πετύχει άλλο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βερβελέ.

Οι "μπλε" έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά. Αρχικά ο Καλλονάς εξαπέλυσε έναν κεραυνό λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Μπαϊρακτάρης με μια ενέργεια αλά Μαραντόνα πέρασε δύο αντιπάλους, αλλά δεν κατάφερε στη συνέχεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ όμως έφτασε σε διψήφιο αριθμό στο φινάλε, δεδομένης της απογοήτευσης και της κούρασης, κάτι όμως που δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των αντιπάλων.

Λίγο μετά το ματς ο Πέτρος Παπαμακάριος προχώρησε στην εξής δήλωση: "Αναλαμβάνω πλήρως σαν άλλος Γιάννης Αναστασίου την ευθύνη για την χθεσινή συντριβή, όχι για τα αυτογκόλ του Νάκου όμως και αποθεώνω τον Βερβελέ για το γεγονός ότι αψήφισε το φαγητό για να έρθει να φάει 10 μπαλάκια. Ελπίζω να τα χώνεψε..."

Από την πλευρά του ο κόουτς της ομάδας, Τόλης Χορτάτος, σχολίασε: "Η αλήθεια είναι ότι ακόμη ψαχνόμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως παρότι δεν κρατούσαμε θέσεις κι έφτασε να παίζει ο Μπαϊρακτάρης αμυντικό χαφ, παίξαμε μπαλίτσα, αλλάξαμε και τρεις πάσες κάναμε και 3-4 ευκαιρίες. Θα το βρούμε πιστεύω".

Υ. Γ. Σκυλί για ακόμη ένα ματς στην άμυνα ο Χολίδης, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια των Ανδρουλάκη και Ζωιτού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Για το Contra.gr αγωνίστηκαν οι: Δεμέτης, Βερβελές, Ζωιτός, Χολίδης, Παπαμακάριος, Καλλονάς, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Χορτάτος, Νάκος, Μυλωνάς

Τα γκολ πέτυχαν οι: Νάκος (πεν.), Βερβελές

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

26/10

AEK365 - CONTRA 10-2

27/10

THINKOVER - PINKFLAMINGOS*

GAZZETTA - SPORT24

SDNA - SPORTIT

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

AEK 365 6 (20-5)

GAZZETTA 3 (6-0)

T/OVER 1 (2-2)

CONTRA 1 (4-12)

P.FLAMINGOS 0 *

SPORT24 0 *

SDNA 0 (0-6)

SPORTIT 0 (3-10)

* Με αγώνα λιγότερο

Ευχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK