Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Το πάλεψε αλλά...

Βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Contra.gr σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, όμως για μια ακόμη φορά η ατυχία χτύπησε την πόρτα.

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Το πάλεψε αλλά...

Την ήττα με 5-3 γνώρισε το Contra.gr από τον Sport-fm για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ιστοσελίδων, σε ένα ματς όμως που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι "μπλε", που φόρεσαν για πρώτη φορά τη νέα τους εμφάνιση, βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς το σκορ. Κατάφεραν όμως να φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω. Από εκεί που έχαναν με 2-0 στα μισά του πρώτου μέρους, πήγαν στο ημίχρονο με 2-2 χάρη σε δύο γκολάρες του καλύτερου παίκτη τους στον αγώνα, Διονύση Βερβελέ. Ο "βράχος" της ομάδας που δείχνει να έχει ερωτική σχέση με τα δίχτυα, μείωσε αρχικά στο σκορ με ένα απίστευτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου στέλνοντας τη μπάλα συστημένη στο "παραθυράκι" του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ έφερε το ματς στα ίσια λίγο αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Τα δύο γκολ έδωσαν ψυχολογία στους παίκτες του Contra.gr, οι οποίοι κυνήγησαν και τρίτο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παπαμακάριος συνεργάστηκε άψογα με τον Χορτάτο, ο οποίος με τακουνάκι(!) έβγαλε τον Μπάτη απέναντι στον Κεφαλά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς "τράνταξε" το δεξί δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης, ούτε ο Χορτάτος, αλλά ούτε ο Παπαμακάριος κατάφεραν να την στείλουν στα δίχτυα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι "μπλε" θα κάνουν την απόλυτη ανατροπή, δέχθηκαν ένα αστείο γκολ μετά από καραμπόλα μέσα στην περιοχή. Παρά το 3-2 το Contra βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση, ενώ είχε και δοκάρι σε δυνατό σουτ (και πάλι) του Βερβελέ. Ο Sport-fm όμως εκμεταλλεύτηκε κάποια κενά στην άμυνα και έκανε το 4-2, "παγώνοντας" τον μπλε πάγκο και αναγκάζοντας τον κόουτς Χορτάτο να προβεί σε... αλχημείες. Οι φωνές του (και οι αλλαγές του που από ένα σημείο και μετά θύμιζαν μπάσκετ) έπιασαν τόπο και το Contra.gr ξαναμπήκε στο ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερβελέ που ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο το χατ-τρικ.

Στα τελευταία όμως λεπτά το Sport-fm πέτυχε το 5-3 σε μια αντεπίθεση και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Πλέον τα επόμενα παιχνίδια αποκτούν χαρακτήρα τελικού για τους "μπλε" που δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Η στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή είναι αμέριστη παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και όλοι οι παίκτες στο στρατόπεδο των "μπλε" έχουν δώσει υπόσχεση για restart από το επόμενο κιόλας ματς!

Κριτική των παικτών:

- Σκύλος για ακόμη ένα ματς ο Χολίδης στην άμυνα. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε.

- Μπουφόν ντύθηκε ο Βάσσος που ακόμη κι αν έπαιζε με δεμένο πόδι πήρε τα εύσημα των αντιπάλων για μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

- Βελτιωμένος από αγώνα σε αγώνα ο Μυλωνάς που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του.

- Πετυχημένη κρίνεται η έμπνευση του κόουτς Χορτάτου να χρησιμοποιήσει τον Μπάτη ως δεύτερο επιθετικό.

Για το Contra.gr αγωνίστηκαν οι: Δεμέτης, Βερβελές, Ζωιτός, Μπάτης, Βάσσος, Χολίδης, Παπαμακάριος, Καλλονάς, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Χορτάτος, Νάκος, Μυλωνάς, Γεωργακόπουλος

Τα γκολ πέτυχαν οι: Βερβελές, Βερβελές και πάλι Βερβελές

* Eυχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και ειδικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK