Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8X8: "Χ"αμένη ευκαιρία

Αν και προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στο Sdna, τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας του Contra.gr στα τελευταία λεπτά, του στέρησαν την ευκαιρία να πάρει τη νίκη (2-2).

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8X8: "Χ"αμένη ευκαιρία

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και κακό θέαμα, Contra.gr και Sdna αλληλοεξουδετερώθηκαν, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Οι "μπλε" ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και ευτύχησαν να πετύχουν πρώτοι γκολ με τον δικό τους Ερίκ... Καλλονά να σκοράρει χρησιμοποιώντας το στήθος του. Το ματς ήταν κλειστό κι έτσι το 1-0 έμεινε για περισσότερο από ένα 20λεπτο. Το δεύτερο τέρμα που έψαχνε η ομάδα του Contra για να "κλειδώσει" το παιχνίδι ήρθε στο δεύτερο μέρος και πάλι με τον συνήθη ύποπτο Καλλονά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του αντιπάλου και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το τέρμα όμως έκανε περισσότερο κακό, παρά καλό στους "μπλε" οι οποίοι φάνηκαν να επαναπαύονται, πιστεύοντας ότι το ματς είχε τελειώσει. Και το "πλήρωσαν". Τo Sdna αρχικά μείωσε σε 2-1 και λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι κόντρα στο Sportit την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Η κριτική των παικτών:

Μακριά από τον καλό τους εαυτό βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Contra.gr στην κρίσιμη αναμέτρηση με το Sdna. Ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Γιάννης Ζωιτός, ο οποίος έδωσε ό,τι είχε και δεν άφηνε να περάσει τίποτα από τα αριστερά.

Όσον αφορά τον Τόλη - Κρισάντους - Χορτάτο επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι το μεσαίο του όνομα, χάνοντας ένα "τσουβάλι" ευκαιρίες μπροστά από το αντίπαλο τέρμα!

Για το Contra.gr αγωνίστηκαν οι:Δεμέτης, Βερβελές, Χολίδης, Καλλονάς, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Χορτάτος, Νάκος, Βάσσος, Mπάτης, Παπαμακάριος, Ζωιτός

* Ευχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

* Ευχαριστούμε ακόμη τον Stoiximan.gr και το #Mifovasai για τη χορηγία των εμφανίσεων.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ενέταξε στις προτεραιότητες της, την αντιμετώπιση προβλημάτων που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και που επιτείνονται σε περιόδους κρίσης.

Ο σχολικός εκφοβισμός ή αλλιώς bullying αποτελεί δυστυχώς ένα διαδεδομένο κοινωνικό πρόβλημα, όπου κάποια παιδιά κάνουν σκόπιμα και συστηματικά κατάχρηση της δύναμης τους για να κυριαρχήσουν και να βλάψουν κάποια άλλα σε σωματικό, κοινωνικό ή/και συναισθηματικό επίπεδο και να αποκομίσουν μία αντίστοιχη ικανοποίηση.

O ενδοσχολικός εκφοβισμός έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες, βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες, σε κοινωνικό-συναισθηματικό και μαθησιακό επίπεδο, κυρίως για τα θύματα, αλλά και για τα παριστάμενα παιδιά (παιδιά-μάρτυρες), τα οποία επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τα φαινόμενα βίας στο σχολικό τους περιβάλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK