Σαρρής και Μαρινάκης στον Ανδρεάδη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απολογηθεί την Πέμπτη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναμένεται τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Σαρρής και Μαρινάκης στον Ανδρεάδη
INTIME SPORTS

Με τους άλλους δύο, φερόμενους ως "διευθυντές" της "εγκληματικής οργάνωσης", εκτός από τον Θόδωρο Κουρίδη που έχει απολογηθεί, τον Γιώργο Σαρρή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι απολογίες των "33" κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ραντεβού με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη την Δευτέρα ή την Τρίτη ενώ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα απολογηθεί μάλλον, την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Από το περιβάλλον του ειδικού ανακριτή πάντως, δεν επιβεβαιώνονται οι ημερομηνίες παρά μόνο ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο, έχουν πάρει μία φορά αναβολή στην απολογία τους.

Όσο για τις κατηγορίες, ο μεν πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK