Πάγωσαν στο Εφετείο στο "Koriopolis"

Υπό συνθήκες πολικού ψύχους συνεδρίασε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων και ξεκίνησε ουσιαστικά η δίκη του μεγάλου «koriopolis», του σκανδάλου δηλαδή των στημένων αγώνων το 2011.

Η αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών,όπου από σήμερα θα διεξάγεται η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
efetio athinon EUROKINISSI

Η θέρμανση στην αίθουσα τελετών του εφετείου Αθηνών δεν λειτουργούσε και χρειάστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση για 10 λεπτά για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι.

Στο… αγωνιστικό μέρος της δίκης κατέθεσαν οι τρεις πρώτοι από τους 65 μάρτυρες της λίστας και συγκεκριμένα δύο αστυνομικοί και ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ. Ο ένας αστυνομικός συμμετείχε στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου ενώ ο δεύτερος είχε δεχθεί καταγγελίες από ανώνυμο τηλεφώνημα για τους κατηγορούμενους Ζαβαντία, Καρακούλια, Δημόπουλο για συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια και παράνομο στοιχηματισμό.

Επίσης κατέθεσε, αξιωματούχος του ΣΔΟΕ για έρευνες που είχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις καταθέσεις των κατηγορουμένων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου και έχουν κληθεί να καταθέσουν οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Φέρρυ Μπατζόγλου και Μπάμπης Κατσούλης.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 84 μεταξύ των οποίων ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ζήτησε να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες της ΕΥΠ και να συμπεριληφθούν στην δικογραφία κάτι που αν γίνει θα έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η δίκη. Κατηγορούμενος είναι επίσης, ο πρώην ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος για το πλημμέλημα της δωροδοκίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK