Πως μια "ξεχασμένη" πειθαρχική δίωξη μπορει να κάνει τον Γραμμένο... Γκιρτζίκη

Ο κίνδυνος για τον εκλεκτό της Συμμαχίας να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ και μετά να εκπέσει από το αξίωμά του! Η δίωξη που εκκρεμεί σε βάρος του με 2 σοβαρές κατηγορίες και έχει...ξεχαστεί στα συρτάρια της Επιτροπής Δεοντολογίας επιτρέποντας του να κατέβει στις εκλογές ενώ με τον Γκιρτζίκη κινήθηκε εξπρές διαδικασία.

Πως μια "ξεχασμένη" πειθαρχική δίωξη μπορει να κάνει τον Γραμμένο... Γκιρτζίκη

Ξεχασμένη εδώ και 6,5 μήνες στα συρτάρια της Επιτροπής Δεοντολογίας βρίσκεται η δίωξη για πλαστογραφία εις βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Ευάγγελου Γραμμένου, που είναι ο εκλεκτός της "Συμμαχίας" στις εκλογές στην ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης με διαδικασίες εξπρές εν μέσω καλοκαιριού από την εισαγγελέα Εφετών, Ευγενία Κυβέλου και το συμβούλιο Εφετών, παραπέμφθηκε σε δίκη για την υπόθεση της "κάρτας υγείας" της ΕΠΟ, υποχρεώθηκε σε παραίτηση και δεν θα είναι έτσι υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Στην περίπτωση όμως, του Ευάγγελου Γραμμένου, που είναι ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης για την προεδρία της Ομοσπονδίας και "εκλεκτός" των Σαββίδη -Μελισσανίδη - Αλαφούζου, η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν δείχνει αντίστοιχη ...ευαισθησία αφού δεν κινείται με το ίδιο γρήγορους ρυθμούς αν και αποτελείται από τακτικούς δικαστές!

Εις βάρος του Γραμμένου εκκρεμεί εδώ και 6.5 μήνες (από τις 18 Μαρτίου), πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Στέφανο Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη για "πλαστογραφία" και "δυσφήμιση αθλήματος" η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί!!

Η υπόθεση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας αφορά τρεις περιπτώσεις πλαστογράφησης και χρήσης πλαστού εγγράφου: η πρώτη για δελτίο ταυτότητας και δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκου) και οι άλλες δύο δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκου) προπονητή.

Μετά τις εκλογές,λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί σοβαρό θέμα εφόσον ο Ευ. Γραμμένος τις κερδίσει. Και αυτό γιατί κινδυνεύει "με απαγόρευση να μετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για μία χρονική περίοδο 12, τουλάχιστον, μηνών και χρηματική ποινή από 15.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ", σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα. Με απλά λόγια αν νικήσει και στη συνέχεια τιμωρηθεί κινδυνεύει να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου όπως ακριβώς έγινε και με τον προκάτοχο του.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας όμως, έχει δείξει ολιγωρία και με την περίπτωση του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, που κατηγορείται για πλαστογραφία του ισολογισμού της Ένωσής του. Μάλιστα ο Παλάσκας φημολογείται ότι θα κατέβει υποψήφιος με την "κυβερνητική" παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη(που αντικατέστησε τον Γκιρτζίκη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK