"Ήταν η πρώτη μας επιλογή"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το τελετουργικό της παρουσίασης του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στη θέση του Σα Πίντο. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την παρουσίαση του 47χρονου Αυστριακού:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
kananti EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός, ήταν αυτός παρουσίασε τον αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο, τον Αυστριακό νέο τεχνικό του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος κόουτς αποτελούσε τον Νο 1 στόχο τους, για την "επόμενη ημέρα" στον περιστεριώτικο πάγκο. "Ήταν η πρώτη μας επιλογή από την αρχή. Τον επιλέξαμε για το ενδιαφέρον βιογραφικό του."

Όσον αφορά στους στόχος της ομάδας, ο Σπανός ήταν ξεκάθαρος: "Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι να μπούμε στην πεντάδα και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε δέκα μεταγραφές για να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν."

Σχετικά με την όλη προσπάθεια του Ατρόμητου, τόνισε: "Το εγχείρημα είναι μεγάλο και θα δοθεί χρόνος στον προπονητή για να μάθει τις ανάγκες της ομάδας και της ελληνικής πραγματικότητας."

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι, που αποδείχθηκε ... φιλέλληνας: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα. Με ενδιαφέρουν οι στόχοι του κλαμπ. Παρά το γεγονός για όσα λέγονται στο εξωτερικό για την Ελλάδα, εγώ έρχομαι διακοπές και μου αρέσει πολύ εδώ. Έχω και φίλους Έλληνες στην Αυστρία."

Ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου έκανε και μια ...άτυπη σύγκριση του ελληνικού με του αυστριακού πρωταθλήματος: "Για το ρόστερ θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Έχουμε ήδη κάνει κάποιες σκέψεις. Δεν με προβληματίζει πάντως το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει περισσότερες ομάδες από το αυστριακό, ίσα ίσα που με χαροποιεί."

News 24/7

24MEDIA NETWORK