Στα… μαχαίρια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο "Δικέφαλος" ζητάει την διερεύνηση της υπόθεσης για τον αγώνα με τον Πλατανιά και να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο στους Πειραιώτες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ «κυνηγάει» τον Ολυμπιακό και ζητάει την τιμωρία του για αφαίρεση βαθμών, είτε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, είτε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά για τα όσα φέρονται να έγιναν στα αποδυτήρια…

Οι κακές σχέσεις των δύο πλευρών επιβεβαιώνονται όμως και από μία άλλη κίνηση του «δικέφαλου» του βορρά. Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδης με την οποία ζητάει από τον υφυπουργό να εφαρμόσει τον νόμο Κοντονή και να τιμωρήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ποιος είναι ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με τον νόμο 4326/2015, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Γ. Βασιλειάδης είναι να επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο από 10.000 ευρώ μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ. Αντίθετα, δεν έχει καμία δικαιοδοσία να επιβάλει ποινές όπως η αφαίρεση βαθμών! Ο «δικέφαλος» του βορρά δηλαδή, δεν θα επωφεληθεί σε κάτι από μία ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού από τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά παρόλα αυτά ζητάει την τιμωρία του.

Στο μεταξύ, ο Πλατανιάς έστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά τα 26 ονόματα που είχαν συμπεριληφθεί στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, για το οποίο είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα για τα όσα φέρεται να έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, στην ανάπαυλα οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών έπεσαν θύματα βιαιοπραγίας.

Εφόσον αποδειχθούν οι καταγγελίες, για τους «ερυθρόλευκους» θα υπάρχει ο κίνδυνος της τιμωρίας που μπορεί να φτάσει ακόμη και στους -6 βαθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK