Στη Football League η Κέρκυρα, μένει στη Γ΄Εθνική ο Άρης

Οριστικά στη Football League θα αγωνίζεται τη σεζόν 2015-2016 η Κέρκυρα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τη νέα προσφυγή των "Φαιάκων" κατά της απόφασης για αποβολή τους από τη Super League. Έμεινε στη Γ' Εθνική ο Άρης.

Στη Football League η Κέρκυρα, μένει στη Γ΄Εθνική ο Άρης
INTIME SPORTS

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε την Πέμπτη (3/9) με αφορμή τις προσφυγές της Κέρκυρας και του Άρη. Οι Φαίακες ζητούσαν να μην ισχύσει η απόφαση για την αποβολή τους από τη Super League, ενώ οι "κίτρινοι" επιχείρησαν να ανατρέψουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία δεν τους έδινε το δικαίωμα να αγωνιστούν στη Football League μαζί με τις υπόλοιπες δευτεραθλήτριες της Γ' Εθνικής.

Αμφότερες οι ομάδες δεν δικαιώθηκαν, με την ΕΠΟ να δίνει στη δημοσιότητα αποσπάσματα από τις αποφάσεις;

Για Κέρκυρα και Λεβαδειακό:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 100/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη). "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ερήμην της τρίτης των καθ’ ων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΑΝΔΙΑΣ (Ε.Π.Ο) και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Απορρίπτει αυτές κατά πλειοψηφία. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγουσα-αιτούσα να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της πρώτης των καθ’ ων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

Για τον Άρη:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 101/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης): "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων. Απορρίπτει αυτές. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ. Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ’ ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK