Στην Αθήνα ο Κουτσοκούμνης για ΕΠΟ και Κοντονή

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στην Αθήνα ο Κουτσοκούμνης για ΕΠΟ και Κοντονή

Οι εξελίξεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι ραγδαίες μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς την Τετάρτη έρχεται στην Αθήνα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο εκπρόσωπος της FIFA θα έχει διαδοχικές συναντήσεις τόσο με την ΕΠΟ όσο και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία που είχε επιτευχθεί στο προηγούμενο ταξίδι του.

Παρά τις επιταγές της FIFA, η ηγεσία της Ομοσπονδίας έχει αρνηθεί μέχρι τώρα να τροποποιήσει το καταστατικό της σε ό,τι έχει να κάνει με την Επιτροπή Δεοντολογίας και ο Κύπριος ποδοσφαιροπαράγοντας θέλει τις απαραίτητες διευκρινίσεις διότι άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν.

Είναι βέβαιο πως οι της ΕΠΟ θα επικαλεστούν την αργοπορία στην αλλαγή του αθλητικού νόμου, αλλά τούτο δεν φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Γι' αυτό και ο κίνδυνος του Grexit ελλοχεύει πραγματικά.

Δεν είναι μακρινή άλλωστε η δήλωση στο Contra.gr αρμόδιας πηγής με γνώση των πραγμάτων, σύμφωνα με την οποία "λυπάμαι γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν!"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ