Προπονήσεις με την Κόρινθο 2006 o Μητρόπουλος

Ο Παύλος Μητρόπουλος έχει αρχίσει προπονήσεις με την Κόρινθο 2006 και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού, τότε είναι πιθανό να αγωνιστεί για τρεις μήνες στο τοπικό πρωτάθλημα.

Με την Κορίνθο 2006, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, προπονείται τις τελευταίες ημέρες ο Παύλος Μητρόπουλος. Παρά τις αρχικές φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο τριών μηνών, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξήγησε πως πρωταρχικός στόχος του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Με ανάρτηση του στο facebook ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό, τότε ευχαρίστως θα βοηθήσει την ομάδα της Κορίνθου, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται κι ο αδερφός του, Μάκης.

Ο 26χρονος άσος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων κι ο ΟΦΗ.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα