Στηρίζει ΚΕΔ, αποφασίζει για διευθύνοντα σύμβουλο η Λίγκα

Το άτομο που θα πάρει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, η παραίτηση των μελών της ΚΕΔ και οι σχέσεις με Forthnet που ζητάει 2,8 εκ.ευρώ θα συζητηθούν στο συμβούλιο της Λίγκας.

Στηρίζει ΚΕΔ, αποφασίζει για διευθύνοντα σύμβουλο η Λίγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιλογή του ατόμου που θα αναλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου και θα τρέχει τα θέματα της Super League αντί για τον πρόεδρο Γιώργο Στράτο, οι εξελίξεις στην διαιτησία με την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ (Μπίκας, Τσαχειλίδης, Καλύβας) στους οποίους το συμβούλιο αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και να ζητήσει την ανάκληση της απόφασης τους και οι σχέσεις με την Forthnet που ζητάει 2.8 εκατ. Ευρώ ρήτρα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές που αναβλήθηκαν, είναι τρία από τα θέματα που θα απασχολήσουν το συμβούλιο της Λίγκας στις 16:00.

Για την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου θα συνεδριάσει πριν το συμβούλιο επιτροπή που έχει συσταθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ξάνθη θα προτείνει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος στις εκλογές του συνεταιρισμού τον περασμένο Ιούλιο είχε ακουστεί για πρόεδρος αλλά η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει καθώς είχε κώλυμα μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» στην ΕΠΟ. Ως διευθύνων σύμβουλος όμως, λογίζεται σαν στέλεχος και όχι μέλος του συμβουλίου κάτι που σημαίνει ότι δεν υφίσταται κώλυμα.

Αυτό που απομένει είναι αν θα εγκριθεί η υποψηφιότητα του από την Επιτροπή και αν θα έχει τις ψήφους που απαιτούνται από το διοικητικό συμβούλιο (απλή πλειοψηφία δηλαδή εννέα ψήφους).

Την περίπτωση του βλέπουν με καλό μάτι, οι τρεις σύμμαχοι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ερωτηματικό όμως, παραμένει τι στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός και αν θα προτείνει και αυτός άτομο για την συγκεκριμένη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK