Παράνομη η σύνθεση της ΕΕΑ

Την θέση του Ολυμπιακού Βόλου ως προς την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού υιοθετεί και η Καβάλα

Παράνομη η σύνθεση της ΕΕΑ
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με την μη νόμιμη σύνθεση των νέων μελών της ΕΕΑ, ο Σταύρος Ψωμιάδης είχε πολύωρη συζήτηση με τον νομικό του εκπρόσωπο Χρήστο Στάθη και τους υπόλοιπους δικηγόρους του, προκειμένου να δούνε τις νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν από δω και πέρα.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκεται στην Αθήνα και ήδη ετοιμάζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται ώστε να κατατεθεί στο συμβούλιο της Επικρατείας το υπόμνημα για την αναστολή της απόφασης (θα κατατεθεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου).

Η μη δημοσίευση των ονομάτων των νέων μελών της ΕΕΑ και η μη παρουσία τους στο ΦΕΚ, δίνει ελπίδες τόσο στην Καβάλα όσο και στο Βόλο. Οι νομικοί των δύο ομάδων θεωρούν άκυρη την απόφαση και παράνομη τη νέα σύνθεση, η οποία και άλλαξε τόσο βιαστικά.

Σε ότι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη μη παρουσία των ομάδων αυτών στο πρόγραμμα, η γραμμή που ακολουθείται είναι η εξής: Όσο οι αντίπαλοί τους, δηλαδή Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν αγωνίζονται και δεν έχουν μπει στις θέσεις τους άλλες ομάδες, όπως Λεβαδειακός και Δόξα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα μιλώντας στους συνεργάτες του ο Σταύρος Ψωμιάδης είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν γίνουν πέντε και έξι αγωνιστικές.

Παίρνει Μαραγκό ο Σουμουντίκα!

Οι προσφυγές στην Καβάλα καλά κρατούν, αφού το δρόμο της δικαιοσύνης μετά τους Ονουάτσι, Αμπντούν και Ντουγκλάο, σειρά πήραν και οι… μικροί της παρέας, Δρόσσος και Μαραγκός. Μάλιστα οι δύο παίκτες δικαιώθηκαν στην προσφυγή που κατέθεσαν και πλέον είναι ελεύθεροι να πάνε σε όποια ομάδα επιθυμούν. Και μπορεί ο Δρόσσος να μην έχει ακόμα επίσημη πρόταση στα χέρια του, ωστόσο ο Μαραγκός ετοιμάζει βαλίτσες για Ρουμανία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριους Σουμουντίκα του ζήτησε να πάει στην Άστρα Πλοεστί, όπου είναι προπονητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK