Στον ανακριτή και ο Παντελής Καφές, κανένας περιοριστικός όρος στον Σπάθα!

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε το πρωί της Δευτέρας μετά τον διαιτητή, Ηλία Σπάθα και ο πρώην ποδοσφαιριστής, Παντελής Καφές.

Στον ανακριτή και ο Παντελής Καφές, κανένας περιοριστικός όρος στον Σπάθα!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Παντελής Καφές, κλήθηκε προφανώς για να καταθέσει ενόρκως ως μάρτυρας για το Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, ματς στο οποίο ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, φέρεται να είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, να ηττηθούν από τον Ολυμπιακό.

Φεύγοντας ο Παντελής Καφές δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με τους λόγους της παρουσίας του εκεί.

Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Σπάθας ήταν να απολογηθεί την Τετάρτη, όμως ζήτησε και πήρε κάποιες ημέρες αναβολή για προσωπικούς λόγους. Έτσι την Δευτέρα πέρασε την πόρτα του Γιώργου Ανδρεάδη από την Ευελπίδων. Ο διεθνής διαιτητής φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση του σκανδάλου της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος της απολογίας του Ηλία Σπάθα, εκτιμήθηκε από τον εισαγγελέα υπηρεσίας και τον Γιώργο Ανδρεάδη, ότι δεν συντρέχει λόγος να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Μάλιστα οι δικηγόροι του διαιτητή Χρυσόστομος Βελάκης και Λιάνα Γεωργιάδου μοίρασαν την εξής ανακοίνωση:

"Με ομόφωνη και από κοινού ληφθείσα απόφαση τους ο κ. Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς και η κ. Εισαγγελέας αποφάσισαν να μην επιβληθεί κανείς περιοριστικός όρος εις βάρος του κ. Ηλία Σπάθα, έπειτα από την απολογία του ενώπιόν τους. Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από την κατάρρευση του εις βάρος του κατηγορητηρίου και την αναλυτική αντίκρουση των δυνάμει συντριπτικών στοιχείων από την πλευρά του ίδιου και της υπεράσπισης του. Η απόφαση αυτή αποτελεί την πρώτη απάντηση από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης σε όσους με ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομα του Ηλία Σπάθα. Η επόμενη απάντηση θα δοθεί και πάλι στα πρόσωπα αυτά από τα αρμόδια Δικαστήρια, όπου και θα κληθούν να πληρώσουν για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ο κ. Ηλίας Σπάθας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση του για την εκδοθείσα απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK