Σύλληψη πρώην μοντέλου για υπόθαλψη του Μάκη Ψωμιάδη

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως προέβη στην σύλληψη μιας 37χρονης γυναίκας -πρώην μοντέλο- με την κατηγορία της υπόθαλψης του Μάκη Ψωμιάδη. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται.

Σύλληψη πρώην μοντέλου για υπόθαλψη του Μάκη Ψωμιάδη
makis1.jpg INTIME SPORTS

H υπόθεση της σύλληψης του Μάκη Ψωμιάδη είχε και συνέχεια την Παρασκευή. Συγκεκριμένα,όπως ανακοίνωσε επίσημα η ελληνική αστυνομία, συνελήφθη 37 γυναίκα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πρώην μοντέλο με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη ο Ψωμιάδης, ήταν στο όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας.

Η 37χρονη γυναίκα, φέρεται πως τελικά ήταν το έμπιστο άτομο του Μάκη Ψωμιάδη, η οποία νοίκιασε τη βίλα για χάρη του την περασμένη Κυριακή, μαζί με έναν 59χρονο Δ.Κ, ο οποίος αναζητείται.

Η γυναίκα συνελήφθη με τη κατηγορία της υπόθαλψης, όπως έγινε γνωστό τη Πέμπτη και σήμερα παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται, ότι ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όλο αυτό το διάστημα, από την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, άλλαζε συνεχώς σπίτια, από το Παλαιό Φάληρο και τη Γλυφάδα έως τα Καλύβια και την Ανάβυσσο, όπου τελικά συνελήφθη.

Ο εντοπισμός του έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και συνεργών του πρώην μεγαλομέτοχου της Καβάλας, με τους οποίους είχε έλθει σε επαφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Σε συνέχεια της χθεσινής Ανακοίνωσης (15-09-2011) που αφορούσε τη σύλληψη 55χρονου διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, 37χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται".

Σύλληψη πρώην μοντέλου για υπόθαλψη του Μάκη Ψωμιάδη
makis.jpg INTIME SPORTS

Στον εισαγγελέα ο Ψωμιάδης

Το πρωί της Παρασκευής ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Καβάλας προσήχθη στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών γιατί σε βάρος του εκκρεμούν δύο ερήμην καταδίκες από δικαστήρια της Αθήνας και της Καβάλας. Η πρώτη αφορά ποινή φυλάκισης για χρέη στο Δημόσιο και η δεύτερη 3μηνη ποινή που του επιβλήθηκε για υγειονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε κατάστημα που διατηρούσε στην πόλη της Καβάλας. Και για τις δύο καταδίκες, ο Ψωμιάδης άσκησε έφεση.

Σύλληψη πρώην μοντέλου για υπόθαλψη του Μάκη Ψωμιάδη

Οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλα, είχε νοικιάσει το επίμαχο σπίτι στο Μαύρο Λιθάρι με κριτήριο ότι ήταν σε κοντινή απόσταση, μόλις 300 μέτρα, από το δικό του και από εκεί προετοίμαζε την παράδοση του στον ανακριτή κ. Κασσίμη την Δευτέρα. Είπε επίσης πως γνώριζε ότι ο ανακριτής θα απουσίαζε αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι.

Ο Ψωμιάδης αμφισβητεί το κατηγορητήριο και στην συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου αναρωτήθηκε πως θα μπορούσε να είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με το γιο του και τον προπονητή της ομάδας. Υποστήριξε επίσης ότι όλες οι συνομιλίες του που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, έχουν γίνει μετά και όχι πριν από τους επίμαχους αγώνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK