Τα δικαστήρια δικαιώνουν την συμπολίτευση στην Αχαϊα

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης επιστρέφει στην προεδρία έπειτα από απόφαση πολιτικού δικαστηρίου το οποίο όμως απαγορεύει η ΕΠΟ!

Τα δικαστήρια δικαιώνουν την συμπολίτευση στην Αχαϊα

Τα πολιτικά δικαστήρια - την προσφυγή στα οποία απαγορεύει η ΕΠΟ - δικαιώνουν την συμπολίτευση της Ομοσπονδίας, στην Αχαϊα, και της δίνουν έναν από τους τρεις ψήφους της Ενωσης, στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Δημήτρης Μπαλαφούτης κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης που πήρε το Δ.Σ. της Ενωσης στα μέσα Σεπτέμβρη να τον "ρίξει" από την προεδρία και να περάσει η Ενωση στην αντιπολίτευση και την παράταξη Γραμμένου.

Ο Δ. Μπαλαφούτης όμως, με την προσφυγή που έκανε ζήτησε να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση. Όπως αποφασίστηκε την Δευτέρα 26/9, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου που θα συζητηθεί η κύρια αγωγή, θα πρέπει να επιστρέψει στην προεδρία. Η παράταξη Ελευθεριάδη λοιπόν, εφόσον δεν σημειωθεί νέα ανατροπή, παίρνει πίσω τουλάχιστον την ψήφο του προέδρου για τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Το άρθρο 35 παράγραφος 1 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όμως, αναφέρει ότι... "Απαγορεύεται, σε κάθε περίπτωση, η προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια". Θεωρητικά λοιπόν, η ΕΠΟ θα πρέπει να τον τιμωρήσει.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα