Τελικοί στο Βόλο γεμάτοι ρεκόρ!

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το Coca-Cola Cup στο Βόλο. Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν και το δεύτερο σαββατοκύριακο, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει στα ύψη και έξι ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τους περιφερειακούς τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας.

Τελικοί στο Βόλο γεμάτοι ρεκόρ!

Συνολικά στα δυο διήμερα, που έγινε το Coca Cola Cup στο Βόλο, συμμετείχαν πάνω από 1.500 νεαροί παίκτες και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες, που έδωσαν ρεσιτάλ, γεμίζοντας τα γήπεδα θέαμα και τα δίχτυα, γκόλ!

Η ομάδα “Getsebirlingi” έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους περιφερειακούς τελικούς, θέλοντας φέτος να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο. Να πάρουν το εισιτήριο, για την τελική φάση που θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, τον Μάιο στην Αθήνα.

Η ομάδα “Juventini”, διεκδίκησε την πρόκρισή της στους περιφερειακούς τελικούς σε, δυο κατηγορίες! Και σε αυτή των 13-14 ετών, όπου κανονικά αγωνίζεται, αλλά και στην αντίστοιχη των 15-16 ετών, στην οποία επίσης προκρίθηκαν για τους αγώνες της Κυριακής με την ονομασία “Αγριώτες”. Είχαν άγχος, αλλά πρόλαβαν να παίξουν και στα δυο τουρνουά, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να προκριθούν.

Είχε παίξει και στη Θεσσαλονίκη, αγωνίστηκε και στο Βόλο “η Άμπαλη του Αλιβέρη”. Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να προκριθεί, ωστόσο, τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ, κι αν υπήρχε κι άλλο διαθέσιμο τουρνουά είναι σίγουρο ότι θα έπαιρναν και εκεί μέρος, όπως δήλωσαν!

Τελικοί στο Βόλο γεμάτοι ρεκόρ!
GEORGE KIDONAS

Τεράστιο ανταγωνισμό είχαμε στις κατηγορίες 15-16 και 17-19 ετών, με αποτέλεσμα πολλά παιχνίδια να λήξουν ισόπαλα στην κανονική τους και να κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι. Αντίθετα στους “μικρούς” 13-14 ετών, τα πέναλτι απουσίασαν απ' όλους τους αγώνες!

Η adidas βράβευσε ξανά τους κορυφαίους με ένα ζευγάρι X17/ΑCE 17. Οι νικητές ήταν :

Κατηγορία 13-14 ετών : Αναστάσιος Μπουμπούκης, Πανεξευτελιακός

Κατηγορία 15-16 ετών : Νίκος Κουτσονίκος, PAP Crew

Κατηγορία 17-19 ετών : Ρωμανός Αλεξανδρίδης, Getsebirlingi

Στους περιφερειακούς τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας προκρίθηκαν:

Κατηγορία 13-14 ετών

Juventus

Πανεξευτελιακός

Κατηγορία 15-16 ετών

Τραχανοπλαγιάδες

Pap Crew

Κατηγορία 17-19 ετών

Από το Γνωστό

Getsebirlingi

H αργία της 25ης Μαρτίου, μεταθέτει τους περιφερειακούς τελικούς της Κεντρικής Ελλάδος για την Κυριακή 2 Απριλίου και πάλι στο Βόλο, με τη διοργάνωση πλέον, να μπαίνει στην τελική της ευθεία. Τον Απρίλιο υπάρχει το τελευταίο τουρνουά της Αττικής και εν συνεχεία είναι προγραμματισμένοι οι περιφερειακοί τελικοί της Αττικής και φυσικά οι μεγάλοι τελικοί, για την ανάδειξη των μεγάλων νικητών στο φετινό Coca-Cola Cup!

Τελικοί στο Βόλο γεμάτοι ρεκόρ!
GEORGE KIDONAS

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

News 24/7

24MEDIA NETWORK