Θα συναντηθεί με τον Τσίπρα για να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, μάλλον την Πέμπτη η απόφαση

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Με τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί ο Σταύρος Κοντονής για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Γκιρτζίκης: "Αναλύσαμε πολλά θέματα". Μποροβήλος: "Προβληματίζεται ο κ.Κοντονής".

Θα συναντηθεί με τον Τσίπρα για να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, μάλλον την Πέμπτη η απόφαση

Σχεδόν 2,5 ώρες κράτησε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τις αρμόδιες αρχές των πρωταθλημάτων για το θέμα της βίας και της λήψης μέτρων τόσο για το τρέχον όσο και για τα επόμενα πρωταθλήματα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε με προσοχή όσα του είπαν, μετέφερε και τις δικές του προτάσεις, αλλά και επιφυλάξεις σχετικά με τις δεσμεύσεις και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για να καταλήξουν το τι θα γίνει και αν θα έχουμε Super League αυτό το τριήμερο.

Με τα τωρινά δεδομένα ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Ουδείς γνωρίζει την απόφαση του υφυπουργού και όλα πλέον είναι πιθανά, αφού ο Σταύρος Κοντονής θέλει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και -το βασικότερο- θέλει να σιγουρευτεί πως θα έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς έκτροπα μέχρι την ολοκλήρωσή του και συνάμα να μπουν οι βάσεις για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη:

Μποροβήλος: "Προβληματίζεται ο υφυπουργός"

Γκιρτζίκης: "Μάλλον την Πέμπτη η απόφαση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK