"Τι είναι η λίστα δικαστών; Μενού;"

Επικριτικός προς τον Σταύρο Κοντονή μετά τις αλλαγές στο νομοσχέδιο και το ρόλο των ΕΠΟ και UEFA-FIFA ο εισηγητής του ΚΚΕ για το αθλητικό νομοσχέδιο, Γιάννης Γκιόκας.

"Τι είναι η λίστα δικαστών; Μενού;"

Με αφορμή της παρεμβάσεις στο τελικό σχέδιο νόμου, υποστήριξε ότι η αλλαγή στο άρθρο 15 που αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ "το Υπουργείο θα τη βρίσκει μπροστά του. Θα υπάρχει πάντα επίκληση από την ΕΠΟ σε αυτές τις εσωτερικές υποθέσεις. Στο όνομα της εξόδου των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, θα επικαλείται αυτή τη διάταξη".

Αρνητικός ήταν και στην αλλαγή που αφορά τη λίστα των τακτικών δικαστών από την οποία θα επιλέγει η ΕΠΟ εκείνους που θα απαρτίζουν τα πειθαρχικά όργανά της. "Τι είναι αυτή η λίστα; Σαν μενού; Θα επιλέγει δηλαδή η ΕΠΟ ποιοι θα τη δικάζουν; Αυτές είναι υποχωρήσεις".

Αναφέρθηκε τέλος στο ρόλο που έπαιξαν UEFA-FIFA λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τι είναι οι τιμητές; Είναι ιερές αγελάδες αυτές που κατηγορούνται για χρηματισμό στην ανάθεση του Μουντιάλ στο Κατάρ; Θα βάλουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Είναι ψιλικατζήδες αυτοί που κατηγορούνται από την ΕΠΟ σε σχέση τα στελέχη των διεθνών ομοσπονδιών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK