Το άφησε για... Γενάρη ο Μολέντο μ' ένα ερωτηματικό

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως τον Γενάρη θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα με την Ιντερνασιονάλ παρά τώρα. Τι είπε για ΑΕΚ και Ολυμπιακό και το φημολογούμενο ραντεβού με "Λύμπε";

Το άφησε για... Γενάρη ο Μολέντο μ' ένα ερωτηματικό

Στην εφημερίδα "LIVESPORT" μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέντο, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον θηριώδη στόπερ ο "επαναπατρισμός" του θα γίνει ευκολότερος τον Ιανουάριο, ωστόσο άφησε ανοιχτό κι ένα μικρό παραθυράκι για άμεσες εξελίξεις, χρησιμοποιώντας την ατάκα “ποτέ μην λες ποτέ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

" Είχα κάποιες μέρες ξεκούρασης και ήθελα πολύ να έρθω στην Αθήνα, καθώς έχω φίλους και είχα μήνες να τους δω. Επιπλέον, ήθελα να ρυθμίσω κάποια ζητήματα", υποστήριξε σχετικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: " Το ξέρω, με ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή οι φίλοι μου εδώ. Δεν μπορώ, όμως, να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά έχω συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ κι αυτή αποφασίζει".

Για τη φημολογούμενη συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο: " Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτή... Παίζω στην Ιντερνασιονάλ, ανήκω στην Ιντερνασιονάλ κι από αυτήν εξαρτάται".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα: " Θέλω πολύ να γυρίσω εδώ. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Διαβάζουν οι φίλοι μου τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες. Τη μία είμαι στα κόκκινα, και την άλλη στα κίτρινα. Μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν έχει γραφτεί ακόμη. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά εδώ".

Για το εάν ζητά η Ιντερνασιονάλ το ποσό των 3.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει: " Δεν νομίζω ότι είναι τόσα τα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν θέλει να με δώσει τώρα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε μόνο νίκες ή ισοπαλίες, πάμε καλά και στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγω τώρα από την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο τον Ιανουάριο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ".

Για τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που πάει Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή άλλη ελληνική ομάδα: " Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αυτό με έχει μάθει η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων από όλες τις πλευρές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK