Το Coca-Cola Cup παίζει μεγάλη μπάλα και στις Αχαρνές

Έχοντας ολοκληρώσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, το Coca-Cola Cup επέστρεψε στο έδαφος της Αττικής, με το πρώτο σαββατοκύριακο στις Αχαρνές να συγκεντρώνει πλήθος συμμετοχών, με εξαιρετικούς αγώνες και σπουδαίο συναγωνισμό.

Το Coca-Cola Cup παίζει μεγάλη μπάλα και στις Αχαρνές

Περισσότερες από 120 ομάδες βρέθηκαν στο πρώτο διήμερο, γεμίζοντας τόσο τα γήπεδα όσο και τις εξέδρες των εγκαταστάσεων Batista Football Club.

Παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αμιγώς γυναικείες ομάδες έδωσαν και πάλι το παρόν σε τουρνουά Coca-Cola Cup, πολλά ματς κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ, στα αξιοσημείωτα περνάν τα εξής:

Το Coca-Cola Cup παίζει μεγάλη μπάλα και στις Αχαρνές

Οι Yellow Dragons δεν πρόλαβαν την ώρα έναρξης της κατηγορίας τους (13-14 ετών), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προκριθούν, αφού έπαιξαν στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία και κέρδισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του τουρνουά στις Αχαρναί.

Μέσα στις πολλές καινοτομίες του φετινού Coca-Cola Cup, υπήρξε κι άλλη μια, καθώς για πρώτη φορά μεταδόθηκε μέρος αγώνα μέσω live streaming από την σελίδα του τουρνουά στο facebook!

Οι 40 ομάδες που συνεχίζουν στις τρεις κατηγορίες, μετά το πρώτο σαββατοκύριακο είναι οι εξής:

Κατηγορία 13-14 ετών

Αεκτζήδες

Patissia city

Πουθεναδες

The classics

Εθνικη Μυκόνου

Σελεσάο

Λυκόβρυση Fc

Fordsburg

Diapol FC

Κατηγορία 15-16 ετών

Αλκοολικός Αστέρας

Ultra Boys

Drink Beer

Χαραυγή

Κοκόνια FC

Yellow Dragons

Φιλαδελφειώτες

Κοκκινομυλιώτες

Cola Ola

Votka FC

Καταλωνία

Μαδριλένοι

Κατηγόρια 17-19 ετών

Μαργαρίτες

Coca-Cola AE

Ευκολάκι

Σαλαμίνα

Αζάτ FC

Red Mile

Kεα Fc

Αστέρας Γαλατσίου

Los Caguros

Spiderman

Ξάδες

Νικηφόροι

Villagers Fc

Γιουβέτσους

Όλα μπάλα

Μενίδι valtos

Μάστορες

Χρειάζομαι όνομα

Daltons

Το τουρνουά συνεχίζεται κανονικά και το διήμερο 16-17/4 πάλι στις εγκαταστάσεις του Batista Club, πριν πάμε στους τελικούς της περιφέρειας οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι στις 24 Απριλίου στο Μαρούσι.

Το Coca-Cola Cup παίζει μεγάλη μπάλα και στις Αχαρνές

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK