Το μήνυμα του Λίβα ένα χρόνο μετά την επίθεση εις βάρος του

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ο έμπειρος νομικός και νυν δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, έστειλε μήνυμα μέσω video που ανέβασε.

Το μήνυμα του Λίβα ένα χρόνο μετά την επίθεση εις βάρος του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν 21 Δεκεμβρίου 2015 όταν άγνωστοι με τρεις σφαίρες στα πόδια τραυμάτιζαν τον γνωστό δικηγόρο αθλητικών υποθέσεων Αργύρη Λίβα έξω από το γραφείο του.

Ένα χρόνο μετά, ο έμπειρος νομικός είναι όρθιος, έχει αναλάβει δικηγόρος τουΟλυμπιακού έπειτα από την μεταγραφή του Θόδωρου Γιαννίκου στην FIFA, και με βίντεο που ανέβασε στο youtube έστειλε το δικό του μήνυμα ακόμη και στους αγνώστους που του επιτέθηκαν.

“Πέρσι τέτοια ημέρα έπεσα κάτω γιατί μου έριξαν τρεις πυροβολισμούς. Λένε ότι όταν πέφτεις, είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς” λέει στο βίντεο φορώντας φόρμα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια υπό τους ήχους του “simply the best” ανεβάζει έναν νεαρό στους ώμους του και κάνει ισορροπία πανω σε δύο ειδικές μπάλες ισορροπίας “bosu”.

Το μήνυμα του μόλις τελειώνει την - ομολογουμένως αρκετά δύσκολη - άσκηση... “Ο Λίβας λέει ότι όταν πέφτεις κάτω είσαι υποχρεωμένος να τους σηκώσεις όλους. Ευχαριστώ από την οικογένεια μου, τον πρόεδρο (προφανώς εννοεί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη), τον γιατρό μου, τους φυσιοθεραπευτές μου, όλους τους φίλους μου τους συμπαίκτες μέχρι τους εχθρούς μου και αυτούς που το κάνανε. Σας αγαπώ...”

News 24/7

24MEDIA NETWORK