Το υπονοούμενο Βασιλειάδη για τον Σαββίδη

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ήταν καλεσμένος στη "Δίκη" του ΣΚΑΪ και άφησε υπονοούμενο για τις... φιλικές σχέσεις που καταλογίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Τι είπε για τους κανόνες και πώς εφαρμόζονται και για τη δουλειά της κυβέρνησης τα τελευταία τρία χρόνια.

Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
vasiliadis EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας τα περί φιλικών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη: "Ο κύριος Σαββίδης δεν ανδρώθηκε επιχειρηματικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

'Η θα καταλογίζετε κάτι συγκεκριμένο ή δεν θα αφήνετε να αιωρείται κάτι. Αντιδράσαμε ακαριαία για τον φίλο μας όπως τον λέτε και καταδικάσαμε άμεσα την ενέργειά του..."

Από εκεί και πέρα ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι η κυβέρνηση εντός τριών ετών πέτυχε πράγματα τα οποία δεν δέχεται να μηδενίσει κανείς: " Το τι έχουμε πετύχει 3 χρόνια δεν δέχομαι να το μηδενίζει κανείς. Έχουμε καταφέρει πράγματα που μια τριετία πριν ήταν ζητούμενα. Πιστεύετε πως αυτή την ομορφιά των 40 ετών θα την φτιάχναμε σε έξι μήνες;"

Σχετικά με τους κανόνες και πώς εφαρμόζονται: "Έχουμε σκληρούς κανόνες που κατά γενική ομολογία τηρούνται έναντι όλων. Ολοι έχουν περάσει φέτος από την δικαιοσύνη! Έχουμε λοιπόν τους τακτικούς δικαστές και όλοι έχουν τιμωρηθεί. Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο τον έπαιξε κεκλεισμένων των Θυρών. Η ΑΕΚ είχε πέντε ματς χωρίς κόσμο. Ο Ολυμπιακός επίσης έπαιξε ματς χωρίς κόσμο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK